Το μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου για το τέλειο παστίτσιο (video)


  Η καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού βρήκε την Αθηνά Οικονομάκου να μαγειρεύει για την οικογένειά της. Και είναι αλήθεια πως η γλυκιά ηθοποιός είναι η απόλυτη μαγείρισσα και πως πολύ θα θέλαμε να βρισκό…

  ...μαστε στη θέση του αγαπημένου της Φίλιππου Μιχόπουλου και του γιου τους Μάξιμου.  Η Οικονομάκου έφτιαξε ένα θεσπέσιο παστίτσιο και τα μυστικά που αλιέψαμε βλέποντας την παρασκευή του κλασικού ελληνικού πιάτου, θα μπορούσες να τα μιμηθείς κι εσύ.  Η μπεσαμέλ της Αθηνάς είναι...

  Η καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού βρήκε την Αθηνά Οικονομάκου να μαγειρεύει για την οικογένειά της. Και είναι αλήθεια πως η γλυκιά ηθοποιός είναι η απόλυτη μαγείρισσα και πως πολύ θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη θέση του αγαπημένου της Φίλιππου Μιχόπουλου και του γιου τους Μάξιμου. 

  Η Οικονομάκου έφτιαξε ένα θεσπέσιο παστίτσιο και τα μυστικά που αλιέψαμε βλέποντας την παρασκευή του κλασικού ελληνικού πιάτου, θα μπορούσες να τα μιμηθείς κι εσύ. 

  Η μπεσαμέλ της Αθηνάς είναι πιο πηχτή και τυρένια ενώ το ταψί που χρησιμοποιεί μεγάλο και στρογγυλό για να μην γίνει παχύ αλλά πιο απλωτό το παστίτσιο. 

  Το πιο ωραίο τρικ της Αθηνάς είναι πως φροντίζει η μπεσαμέλ να πέσει πάνω στα πασπαλισμένα με τυρί μακαρόνια κι όχι στον κιμά.

  Οπότε φτιάξε το παστίτσιο και άπλωσε μακαρόνια, κιμά και μακαρόνια, για ένα τέλεια ξεροψημένο παστίτσιο. 

  Δες τα stories παρακάτω (και συνταγή για το παστίτσιο της τεμπέλας)

  Το διαβάσαμε εδώ

  Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά