Νηστεύεις; Αυτές οι 5 συνταγές θα αποτελέσουν το απόλυτο gourmet μενού σου (video)


    H Σαρακοστή οδεύει προς το τέλος της αλλά όπως και να το κάνεις, 40 ημέρες νηστείας δεν είναι εύκολο πράγμα! Εάν είσαι από εκείνες που αποφάσισαν να κάνουν μια 40ημερη αποτοξίνωση από το κρέας, θα έχε…

    ...ις σίγουρα διαπιστώσει πως η ποικιλία σε τροφές δεν είναι μεγάλη. Η απόφαση για νηστεία δεν είναι για όλους το ίδιο. Κάποιοι το συνδυάζουν για την καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και του πνεύματος, κάποιοι άλλοι επειδή θέλουν μόνο να χάσουν κιλά. Για όποιον λόγο κι αν επιλέξεις...

    H Σαρακοστή οδεύει προς το τέλος της αλλά όπως και να το κάνεις, 40 ημέρες νηστείας δεν είναι εύκολο πράγμα! Εάν είσαι από εκείνες που αποφάσισαν να κάνουν μια 40ημερη αποτοξίνωση από το κρέας, θα έχεις σίγουρα διαπιστώσει πως η ποικιλία σε τροφές δεν είναι μεγάλη.

    Η απόφαση για νηστεία δεν είναι για όλους το ίδιο. Κάποιοι το συνδυάζουν για την καλύτερη ισορροπία του οργανισμού και του πνεύματος, κάποιοι άλλοι επειδή θέλουν μόνο να χάσουν κιλά. Για όποιον λόγο κι αν επιλέξεις να βγάλεις το κρέας από τη διατροφή σου για 40 ημέρες, μπορούμε να σε διαβεβαιώσουμε πως υπάρχουν συνταγές που μπορούν όχι μόνο να σου χαρίσουν ενέργεια αλλά θα διαπιστώσεις πως αποτελούν και gourmet επιλογές.

    Αν είσαι λοιπόν από εκείνους που θεωρούν την Σαρακοστή ως μια ευκαιρία για ισορροπία πνεύματος, νου αλλά και ανακάλυψη νέων γεύσεων, παρακάτω σου παρουσιάζουμε 5 συνταγές από τον αγαπημένο μας Jamie Oliver με λαχανικά που πραγματικά θα λατρέψεις!

    Οι ωραιότερες -και πιο εύκολες- συνταγές του διάσημου chef, θα σε συντροφεύουν καθημερινά για να έχεις υγιεινό και άκρως γευστικό αποτέλεσμα στη διατροφή σου!

    Δες το video που ακολουθεί και ξεκίνα να προγραμματίζεις το μενού αυτής της εβδομάδας!

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά