Για το κέικ:
400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
240 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου2 αυγά, medium240 ml νερό120 ml ξινόγαλο1…
Για το κέικ:
400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
240 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
2 αυγά, medium
240 ml νερό
120 ml ξινόγαλο
100 ml ηλιέλαιο
3 κ.σ. κακάο + extra για το πασπάλισμα
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. μαγειρική σόδα
Για την επικάλυψη:
200 γρ. τυρί κρέμα
140 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
60 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
Για το σερβίρισμα:
Φράουλες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Δείτε και αυτά