Καλοκαιρινό μπριάμ: Η καλύτερη συνταγή για εύκολο, υγιεινό και οικονομικό φαγητό που θα τρώτε όλο το καλοκαίρι


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Καλοκαιρινό μπριάμ: Επιθυμείτε να κάνετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και γευστικό φαγητό για το καλοκαίρι; Τότε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετ…



    Καλοκαιρινό μπριάμ: Επιθυμείτε να κάνετε ένα εύκολο, γρήγορο, οικονομικό και γευστικό φαγητό για το καλοκαίρι; Τότε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να φτιάξετε μία συνταγή του καλοκαιριού για μπριάμ. Πρόκειται για μία από τις πιο ωραίες συνταγές τις καλοκαιρινής εποχής, η οποία θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Από εκεί και πέρα, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εφαρμόσετε πιστά τις οδηγίες, οι οποίες βρίσκονται παρακάτω. Αναλυτικότερα:


    Καλοκαιρινό μπριάμ – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

    Καλοκαιρινό μπριάμ – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής



    Καλοκαιρινό μπριάμ – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

    – Ξεφλουδίστε και πλύνετε καλά όλα τα λαχανικά.
    – Στο multi βάλτε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον μαϊντανό και 100 γραμμάρια από την κόκκινη σάλτσα. Λιώστε τα όλα σε πολτό.
    – Κόψτε τα λαχανικά σε μικρούς κύβους και τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο πυρέξ ή σε ένα βαθύ ταψί φούρνου.
    – Αλατίστε καλά, ρίξτε λίγο πιπέρι αν το προτιμάτε και περιχύσετε με τον πολτό, το ελαιόλαδο και την υπόλοιπη ντομάτα.
    – Ανακατέψτε και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο.
    – Με ένα μαχαιράκι, τρυπήστε το σε 2 με 3 σημεία στις άκρες.
    – Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα για μία ώρα σκεπασμένο.
    – Μετά, αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο, χαμηλώστε στους 150 βαθμούς και ψήστε για ακόμη 30 λεπτά.
    – Σερβίρετε με φέτα και καλή σας απόλαυση!


    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά