Σαλάτα με κινόα και λαχανικά


180 γρ. κινόα, λευκό100 γρ. κόκκινο λάχανο, χοντροκομμένο50 γρ. φιστίκια2 καρότα, τριμμένα1 αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια½ κρεμμύδι, χοντροκομμένο240 ml νερό240 ml ζωμό λαχανικώνΓια το dressing:120 ml ν…

essing: 120 ml νερό 60 γρ. φυστικοβούτυρο 2 κ.γ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. soy sauce 1 κ.σ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μέλι 1 κ.γ. ηλιέλαιο Αλάτι Πιπέρι Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com Το διαβάσαμε εδώ

180 γρ. κινόα, λευκό

100 γρ. κόκκινο λάχανο, χοντροκομμένο

50 γρ. φιστίκια

2 καρότα, τριμμένα

1 αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια

½ κρεμμύδι, χοντροκομμένο

240 ml νερό

240 ml ζωμό λαχανικών

Για το dressing:

120 ml νερό

60 γρ. φυστικοβούτυρο

2 κ.γ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. soy sauce

1 κ.σ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. μέλι

1 κ.γ. ηλιέλαιο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά