Κόβει σε κύβους τις πατάτες, τις αλευρώνει και προσθέτει σκόρδο και κρεμμύδι – Θα ξετρελαθείτε με το αποτέλεσμα


    Βρήκαμε μία πολύ νόστιμη και απλή συνταγή. Το καλύτερο είναι πως η όλη προετοιμασία θα πάρει το πολύ 15 λεπτά. Κόβει σε κύβους τις πατάτες, τις αλευρώνει και προσθέτει σκόρδο και κρεμμύδι. Θα ξετρελαθ…

    ...είτε με το αποτέλεσμα. Επίσης, την απόλυτη χειμωνιάτικη σούπα φτιάχνει ένας μάγειρας, χρησιμοποιώντας 3 βασικά υλικά συνδυάζοντας βούτυρο, σκόρδο και κρεμμύδια με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά ευστικότατο! 1 κιλό πατάτες, κομμένες σε κύβους 1 κούπα καρότα σε κύβους 1 κρεμμύδι...

    Βρήκαμε μία πολύ νόστιμη και απλή συνταγή. Το καλύτερο είναι πως η όλη προετοιμασία θα πάρει το πολύ 15 λεπτά. Κόβει σε κύβους τις πατάτες, τις αλευρώνει και προσθέτει σκόρδο και κρεμμύδι. Θα ξετρελαθείτε με το αποτέλεσμα. Επίσης, την απόλυτη χειμωνιάτικη σούπα φτιάχνει ένας μάγειρας, χρησιμοποιώντας 3 βασικά υλικά συνδυάζοντας βούτυρο, σκόρδο και κρεμμύδια με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά ευστικότατο!

    • 1 κιλό πατάτες, κομμένες σε κύβους
    • 1 κούπα καρότα σε κύβους
    • 1 κρεμμύδι σε κύβους
    • 6 σκελίδες σκόρδο σε κύβους
    • 1 κούπα σέλινο σε κύβους
    • 1 κ.σ φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
    • 1/2 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
    • 2 κ.σ αλεύρι
    • 1.5 λίτρα νερό ή ζωμό λαχανικών
    • 2 κ.σ ελαιόλαδο
    • 1 κ.σ αλάτι
    • 1/2 κ.γ πιπέρι

    Κόβει σε κύβους τις πατάτες, τις αλευρώνει και προσθέτει σκόρδο και κρεμμύδι

    1. Αρχικά κόψτε τα λαχανικά σας. Τις πατάτες σας μπορείτε να τις κόψετε και σε μεγαλύτερα κομμάτια αν θέλετε.
    2. Αφού τα κόψετε όλα, ρίξτε πρώτα τις πατάτες. Σε ένα διπλανό μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι πριν τα ρίξετε πάνω από τις πατάτες. Ανακατέψτε καλά για να πάνε παντού.
    3. Μετά, ρίξτε μέσα τα καρότα, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι, το δεντρολίβανο και το νερό. Αφού τα έχετε βάλει όλα, προσθέστε και επιπλέον νερό εάν δείτε πως το νερό δεν είναι έστω 5 εκατοστά πάνω από τα λαχανικά.
    4. Αφού τα ετοιμάσετε όλα, κλείστε την συσκευή και αφήστε την για έξι με οχτώ ώρες.
    5. Όταν περάσει ο χρόνος, ανοίξτε το slow cooker και ελέγξτε την σούπα. Εάν σας φαίνεται καλή, προσθέστε ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά. Βάλτε την σούπα σε πιάτα και σερβίρετε!

    Πηγή: viralman.gr

    Φάτε 6 ψητές σκελίδες σκόρδου και δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας μέσα σε 24 ώρες

    Το σκόρδο είναι αναμφίβολα μια από τις πιο υγιεινές τροφές στον κόσμο. Αυτό το φυσικό θαύμα μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες και χάρη στις ισχυρές θεραπευτικές του ιδιότητες, χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο.

    Τι προσφέρει το σκόρδο στον οργανισμός μας;

    Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης, στον έλεγχο της υψηλής και χαμηλής πίεσης του αίματος, τη θεραπεία της στεφανιαίας νόσου, την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην πρόληψη καρδιακών προσβολών. Η κατανάλωση σκόρδου ρυθμίζει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης, εμποδίζει την παραγωγή της ορμόνης της αγγειοτασίνης ΙΙ και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία.

    Το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας μέσα σε 24 ώρες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κατανάλωση 6 ψητών σκελίδων σκόρδου σε καθημερινή βάση μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα:

    οφέλη σκόρδου

    • 1η ώρα: Το σκόρδο χωνεύεται στο στομάχι, και τροφοδοτεί το σώμα μας.
    • 2-4 ώρες αργότερα: Αρχίζει να καταστρέψει τα καρκινικά κύτταρα και να αποτρέψει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες.
    • 4-6 ώρες αργότερα: Ο μεταβολισμός αρχίζει να αναγνωρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες, και βοηθά στην απομάκρυνση των περιττών υγρών και του λίπους στον οργανισμό.
    • 6-7 ώρες αργότερα: Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του σκόρδου αρχίζουν να λειτουργούν και καταστρέφουν τυχόν μικρόβια που βρίσκονται στον οργανισμό.
    • 6-10 ώρες αργότερα: Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο σκόρδο λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, και προστατεύουν τον οργανισμό από οξειδώσεις.
    • 10-24 ώρες αργότερα: Το σώμα περνάει σε φάση αποτοξίνωσης, που με τη σειρά του οδηγεί σε:
    • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
    • Βελτιωμένη αντοχή των οστών
    • Μείωση και βελτίωση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης
    • Ενισχυμένη μακροζωία των κυττάρων
    • Μείωση της κόπωσης
    • Ρύθμιση των επιπέδων της χοληστερόλης
    • Πρόληψη καρδιαγγειακών προβλημάτων
    • Πρόληψη μη απορρόφησης βαρέων μετάλλων στον οργανισμό
    • Βελτιωμένη σωματική απόδοση

    Έτσι η κατανάλωση του σκόρδου συνιστάται από τους ειδικούς σε καθημερινή βάση για την πρόληψη και θεραπεία πολλών ασθενειών. Εκτός όμως, από τα οφέλη, δείτε εδώ και το θαυματουργό ρόφημα με γάλα και σκόρδο.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά