Μπισκοτογλυκό ψυγείου με nutella με 5 μόνο υλικά!


    Μπισκοτο- γλυκό ψυγείου με nutella με 5 υλικά που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Απλό και γρήγορο!Θέλετε να κάνετε γλυκό ψυγείου με ακόμα πιο λίγα υλικά; Τότε έχουμε να σας προτείνουμε αυτό …

    ...με τα 3 μόλις υλικά που είναι επίσης πανεύκολο. Πάμε όμως να δούμε την συνταγή για το λαχταριστό μπισκοτογλυκό με nutella!Τι χρειαζόμαστε:2 πακέτα μπισκότα πτιμπέρ800 ml κρέμα γάλακτος200 γραμμάρια κουβερτούρα400 γραμμάρια Nutella1 ποτήρι γάλα κρύοΠώς το κάνουμε:Τοποθετούμε το βάζο της...

    Μπισκοτο- γλυκό ψυγείου με nutella με 5 υλικά που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Απλό και γρήγορο!

    Θέλετε να κάνετε γλυκό ψυγείου με ακόμα πιο λίγα υλικά; Τότε έχουμε να σας προτείνουμε αυτό με τα 3 μόλις υλικά που είναι επίσης πανεύκολο. Πάμε όμως να δούμε την συνταγή για το λαχταριστό μπισκοτογλυκό με nutella!

    Τι χρειαζόμαστε:

    2 πακέτα μπισκότα πτιμπέρ
    800 ml κρέμα γάλακτος
    200 γραμμάρια κουβερτούρα
    400 γραμμάρια Nutella
    1 ποτήρι γάλα κρύο
    Πώς το κάνουμε:

    Τοποθετούμε το βάζο της Nutella σε ζεστό μέρος για να ρευστοποιηθεί το εσωτερικό της.

    Σε μια γαλατιέρα ρίχνουμε 200 ml κρέμα γάλακτος και τη βάζουμε να ζεσταθεί καλά. Μετά ρίχνουμε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομματάκια, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε δυνατά, έως ότου λιώσει τελείως η κουβερτούρα.

    Σε ένα μπολ αδειάζουμε τα 600 ml κρέμα γάλακτος, ρίχνουμε όλη τη Nutella και χτυπάμε με το μίξερ. Έπειτα ρίχνουμε το μίγμα της κουβερτούρας και συνεχίζουμε το χτύπημα, έως ότου ενωθούν όλα τα υλικά και αφρατέψει η κρέμα μας.

    Τη βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες για να σφίξει.

    Βρέχουμε τα 22 μπισκότα στο γάλα και τα στρώνουμε σε ένα σκέυος διαμέτρου 32Χ42εκ. Περιχύνουμε με το 1/4 της κρέμας, την οποία απλώνουμε με ένα κουτάλι. Συνολικά κάνουμε τρεις στρώσεις μπισκότου και τρεις στρώσεις κρέμας. Η περισσότερη κρέμα μπαίνει επάνω.

    Βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο να κρυώσει και μετά το κόβουμε σε κομμάτια. Μπορούμε να το γαρνίρουμε με Nutella, τρούφα, ξηρούς καρπούς, σαντιγί ή ότι άλλο μας αρέσει.

    Λαχταριστό γιαουρτογλυκό έτοιμο σε 15 λεπτά!

    Θέλετε ένα ελαφρύ γλυκό; Μπορείτε να φτιάξετε ένα λαχταριστό γιαουρτογλυκό! Πρόκειται για μια συνταγή η οποία θα σας ξετρελάνει!

    Μετά την τούρτα με μπισκότο και ζαχαρούχο γάλα, θα σας παρουσιάσουμε ένα πιο light γλυκό για να μην έχετε τύψεις. Δείτε παρακάτω τα υλικά και την εκτέλεση.

    Υλικά

    400γρ κουβερτούρα γάλακτος
    150γρ γάλα φρέσκο light
    1 γιαουρτάκι χαμηλά λιπαρά
    Μπισκότα digestive

    Εκτέλεση

    Εγώ έβαλα τα digestive της μικρής με τον Μπομπ σφουγγαρακι που έχει και σοκολάτα (σλουρπ). Σχεδόν βραζεις το γάλα και το ρίχνεις στη σοκολάτα (ψιλοκομμενη). Ανακατεύεις, εμένα δεν έλιωσε και το έβαλα λίγο και σε Μπεν Μαρί. Κρυώνει λιγο, ρίχνεις και το γιαουρτι, ανακατεύεις, στρωνεις τα μπισκότα και ρίχνεις από πάνω το μίγμα. Το πετάς στο ψυγείο και μόλις σταθεί, εγώ το έβγαλα μετά από κανένα τρίωρο έτοιμο το σοκολατογλυκακι.

    Γλυκό κόλαση: Το cheesecake τριών υλικών που τρελαίνει τους πάντες!

    Σας βρήκαμε μια Ιαπωνική συνταγή για να φτιάξετε cheesecake με 3 μόνο υλικά. Είναι ένα γλυκό που άναψε φωτιές στο διαδίκτυο!

    Το video που δημοσίευσε τον Μάιο του 2013 ο χρήστης του YouTube Ochikeron επανήλθε στο προσκήνιο και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 9 εκατομμύρια προβολές!

    Το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου αναθερμάνθηκε λόγω των απλών υλικών και της εύκολης προετοιμασίας του.

    Αυγά, σοκολάτα, τυρί κρέμα… και όποιος πιστός στην κουζίνα για δοκιμή!

    Δείτε το video:

    Σε περίπτωση, όμως, που θέλετε να φτιάξετε ένα γλυκό με σοκολάτα, έχουμε να σας προτείνουμε το γλυκό των δύο υλικών με νουτέλα!

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά