Ηealthy μπάρες με σοκολάτα- Φτιάξτες μόνη σου σε λίγα λεπτά και απόλαυσέ τες με τον καφέ σου (video)


  Θα συμφωνήσεις μαζί μας πως οι μπάρες με κομματάκια σοκολάτας δεν έχουν εποχή ή ώρα για να τις φτιάξει κανείς (και για να τις απολαύσει εννοείται). Η αλήθεια είναι πως καθημερινά να τρώγαμε σοκολ…


  Loading...

  Θα συμφωνήσεις μαζί μας πως οι μπάρες με κομματάκια σοκολάτας δεν έχουν εποχή ή ώρα για να τις φτιάξει κανείς (και για να τις απολαύσει εννοείται). 

  Η αλήθεια είναι πως καθημερινά να τρώγαμε σοκολάτα, θα ήταν η μεγάλη μας ευχαρίστηση. Όμως πόσες συνταγές υπάρχουν που μπορούν να είναι healthy και συνάμα απολαυστικές;

  Για τις περισσότερες από εμάς, αν μπορούσαμε να επιλέξουμε τις τροφές που θα θέλαμε να τρώμε καθημερινά χωρίς περιορισμό ή ενοχές, αυτό θα ήταν η σοκολάτα, συμφωνείς; Αυτές οι υγιεινές μπάρες με κομμάτια σοκολάτας μπορεί να είναι μια όαση μέσα στις καθημερινές διατροφικές απαγορεύσεις.

  Η συγεκριμένη συνταγή είναι πάρα πολύ εύκολη, γι’ αυτό μπορείς να την φτιάξεις οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το μείγμα είναι κάτι μεταξύ μπάρας, μπισκότου και brownie… Το πώς θα σε ξετρελάνει, δε λέγεται!

  Στις διακοπές ή ακόμη και στο γραφείο, αυτές οι μπάρες θα σε συνοδεύουν παντού. Φτιάξτες εύκολα για να τις έχεις πάντα μαζί σου!

  Το διαβάσαμε εδώ

  Διαβάστε περισσότερα...
  Loading...