Σήμερα φτιάχνουμε ριζότο μανιταριών


130 γρ. ρύζι arborio870 ml. ζωμό λαχανικών100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη80 ml λευκό κρασί50 ml ελαιόλαδο, αρωματισμένο25 γρ. βούτυ…

ρ. βούτυρο 25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 6 γρ. μανιτάρια porcini, αποξηραμένα 3 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα Αλάτι Πιπέρι Ρόκα, για το σερβίρισμα Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com Το διαβάσαμε εδώ

130 γρ. ρύζι arborio

870 ml. ζωμό λαχανικών

100 γρ. μανιτάρια κρέμινι, κομμένα σε τέσσερα

1 μικρό κρεμμύδι , ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

80 ml λευκό κρασί

50 ml ελαιόλαδο, αρωματισμένο

25 γρ. βούτυρο

25 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

6 γρ. μανιτάρια porcini, αποξηραμένα

3 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Ρόκα, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά