Πατάτες Country: Μυστικά για να γλείφετε τα δάχτυλά σας – Τις τηγανίζουμε σε καuτό λάδι και…


    Πατάτες country! Οι τέλειες πατάτες τηγανιτές μαζί με την φλούδα τους! Θα τρελαθείς με το αποτέλεσμα, θα είναι λες και τις παρήγγειλες απέξωΜε την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ξεχάστε το τηγάνισμα: Το μυστικό με το ελαιόλαδο για τραγανές και πεντανόστιμες πατάτες τηγανητές χωρίς τηγάνι8 πατάτες σπούνταςΗλιέλαιο για τηγάνισμαΠαίρνουμε ίδιες πατάτες σε μέγεθος, τις ξεπλένουμε και τις βράζουμε βάζοντας σε…

    ... κρύο νερό με αλάτι και δάφνη, προσοχή πριν τις βάλουμε να τις τρυπήσουμε με ένα πιρούνι παντού.Αυτό βοηθάει στο να μην σκάσουν οι πατάτες στο βράσιμο.Βράζουμε για 40 λεπτά.Όταν βράσουν τις βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσουν καλά.Τις βγάζουμε, τις κόβουμε κάθετα και μετά...

    Πατάτες country! Οι τέλειες πατάτες τηγανιτές μαζί με την φλούδα τους! Θα τρελαθείς με το αποτέλεσμα, θα είναι λες και τις παρήγγειλες απέξω

    Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ξεχάστε το τηγάνισμα: Το μυστικό με το ελαιόλαδο για τραγανές και πεντανόστιμες πατάτες τηγανητές χωρίς τηγάνι

    8 πατάτες σπούντας

    Ηλιέλαιο για τηγάνισμα

    Παίρνουμε ίδιες πατάτες σε μέγεθος, τις ξεπλένουμε και τις βράζουμε βάζοντας σε κρύο νερό με αλάτι και δάφνη, προσοχή πριν τις βάλουμε να τις τρυπήσουμε με ένα πιρούνι παντού.

    Αυτό βοηθάει στο να μην σκάσουν οι πατάτες στο βράσιμο.

    Βράζουμε για 40 λεπτά.

    Όταν βράσουν τις βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσουν καλά.

    Τις βγάζουμε, τις κόβουμε κάθετα και μετά κυδωνάτες, τηγανίζουμε σε καuτό ηλιέλαιο στους 200 βαθμούς.

    Πατάτες Country

    • 500 γρ αλάτι ημίχονδρο
    • 1 κ.τ.σ πιπέρι μαύρο
    • 1 κ.τ.σ κύμινο τριμμένο
    • 1 κ.τ.σ Κόλιανδρο τριμμένο
    • 1 κ.τ.σ σκόρδο σε σκόνη
    • 1 κ.τ.σ πάπρικα καπνιστή
    • 1 κ.τ.σ ξερό δεντρολίβανο
    • 1 κ.τ.σ ρίγανη
    • 1 κ.τ.σ θυμάρι
    • 1/2 κ.τ.σ μπούκοβο

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά