Η πιο γλυκιά απόλαυση έχει όνομα και λέγεται Lila Pause. Ο συνδυασμός της φράουλας και της σοκολάτας, ήταν πάντα άπαιχτος και σήμερα ο Δημήτρης Μιχαηλίδης μας δείχνει πως με μόλις 3 υλικά μπορείς να φτιάξεις μόνος σου αυτές τις σοκολάτες, στις υπογλυκαιμίες σου.ΥλικάΕκτέλεση
Ζεσταίνουμε την Πραλίνα στα μικροκύματα και την ανακατεύουμε με τα δημητριακά. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα τ…
Η πιο γλυκιά απόλαυση έχει όνομα και λέγεται Lila Pause. Ο συνδυασμός της φράουλας και της σοκολάτας, ήταν πάντα άπαιχτος και σήμερα ο Δημήτρης Μιχαηλίδης μας δείχνει πως με μόλις 3 υλικά μπορείς να φτιάξεις μόνος σου αυτές τις σοκολάτες, στις υπογλυκαιμίες σου.
Συνταγή για σπιτικές σοκολάτες με την διαχρονική γεύση Lila Pause με μόλις 3 υλικά από τον Δημήτρη Μιχαηλίδη
Υλικά
- 100 γραμμάρια δημητριακά choco pops
- 360 γραμμάρια πραλίνα με γεύση φράουλα
- 400 γραμμάρια, λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε την Πραλίνα στα μικροκύματα και την ανακατεύουμε με τα δημητριακά. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι 20×15 εκ. στρωμένο με λαδόκολλα και απλώνουμε μέσα το μείγμα. Το βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει τελείως.
Κόβουμε σε 14 κομμάτια και τα βουτάμε μέσα στη λιωμένη σοκολάτα. Περιμένουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα και γαρνίρουμε με λίγη έξτρα πραλίνα.
Δείτε και αυτά