Λαχταριστή ανάποδη τάρτα με μήλα


    Για τα μήλα:

    5 μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8

    100 γρ. ζάχαρη καστανή85 γρ. βούτυρο1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη1/4 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη1 πρέζα αλάτιΠ…


    Για τα μήλα:

    5 μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8

    100 γρ. ζάχαρη καστανή

    85 γρ. βούτυρο

    1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

    1/4 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη

    1 πρέζα αλάτι

    Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

    Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά