Πασχαλινή αυγοσαλάτα


    Μία Πασχαλινή αυγοσαλάτα για την Κυριακή του Πάσχα αλλά και το βράδυ της Ανάστασης από τον Παναγιώτη Παπαδάκη.Υλικάπατατες 2 μέτριες βραστέςαυγα 4 βραστάκρεμμυδι 1 φρέσκοκαρότο 1πιπεριά 1 κόκκινηντοματα 3 μικρέςκρεμμυδι 1 μικρόκαλαμποκι 3 κουταλιές της σούπας κονσέρβαελαιολαδο Λίγοαλατι Κατά βούλησηΓια την σως της σαλάταςαγγουράκι τουρσί 3μαγιονεζα 100 γραμμάριαΓιαούρτι στραγγιστό 100 γραμμάριαπιπ…


    Μία Πασχαλινή αυγοσαλάτα για την Κυριακή του Πάσχα αλλά και το βράδυ της Ανάστασης από τον Παναγιώτη Παπαδάκη.

    Υλικά

    πατατες 2 μέτριες βραστές

    αυγα 4 βραστά

    κρεμμυδι 1 φρέσκο

    καρότο 1

    πιπεριά 1 κόκκινη

    ντοματα 3 μικρές

    κρεμμυδι 1 μικρό

    καλαμποκι 3 κουταλιές της σούπας κονσέρβα

    ελαιολαδο Λίγο

    αλατι Κατά βούληση

    Για την σως της σαλάτας

    αγγουράκι τουρσί 3

    μαγιονεζα 100 γραμμάρια

    Γιαούρτι στραγγιστό 100 γραμμάρια

    πιπέρι Κατά βούληση

    άνηθος 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος

    Οι αυγοσαλάτες είναι υπέροχες όλο τον χρόνο και πόσο μάλλον το Πάσχα που τα κόκκινα ή τα χρωματιστά Πασχαλινά αυγά, τρώγονται πολύ και είναι έθιμο. Ο Παναγιώτης Παπαδάκης, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την δική του συνταγή για αυγοσαλάτα με υλικά που όλοι έχουμε στο ντουλάπι μας.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Δείτε και αυτά