Η τέλεια συνταγή για σπιτική νηστίσιμη μερέντα χωρίς ζάχαρη. Ιδανική για όλα τα γλυκά σας αλλά και να απολαμβάνουν σοκολάτα τα παιδιά σας έχοντας γνώση τι εμπεριέχει. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου την έφτιαξε με μόλις 4 υλικά.Δείτε επίσης: Πανεύκολο brownies με λίγες θερμίδες – Δεν έχει ούτε αλεύρι, ούτε ζάχαρη
Η τέλεια συνταγή για σπιτική νηστίσιμη μερέντα χωρίς ζάχαρη. Ιδανική για όλα τα γλυκά σας αλλά και να απολαμβάνουν σοκολάτα τα παιδιά σας έχοντας γνώση τι εμπεριέχει. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου την έφτιαξε με μόλις 4 υλικά.
Πως να φτιάξεις την σπιτική νηστίσιμη μερέντα χωρίς ζάχαρη
Υλικά
- 400 γραμ. σοκολάτα χωρίς ζάχαρη
- 180 γραμ. βούτυρο καρύδας
- 6 κ.σ. μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
- 10 κ.σ. κρέμα καρύδας
Δείτε επίσης: Πανεύκολο brownies με λίγες θερμίδες – Δεν έχει ούτε αλεύρι, ούτε ζάχαρη
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε πρώτα τη σοκολάτα με ένα μαχαίρι.
- Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με χοντρή βάση, προσθέτουμε το βούτυρο καρύδας, το μέλι και την κρέμα καρύδας.
- Η φωτιά πρέπει να είναι πολύ χαμηλή.
- Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας κατά διαστήματα με ένα κουτάλι.
- Όταν λιώσουν αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.
- Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
- Το βάζουμε σε βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.