Είναι πιθανό να έφτιαχνες τοστ με τον λάθος τρόπο όλα αυτά τα χρόνια: Τα 5 μυστικά που θες να ξέρεις


    Τοστ: Παρεξηγημένο, εύκολο αλλά όχι τόσο απλό στο να το πετύχεις όσο φαντάζεσαι.Το τοστ με τυρί μπορεί να σε χορτάσει, να σε σώσει την ημέρα που δεν έχεις μαγειρέψει τίποτα άλλο, αλλά μπορεί και να σε…

    ... κάνει να πετάς στα ουράνια. Αν το φτιάξεις σωστά.Οι ειδικοί του τοστ επιμένουν πως φτιάχνουμε με λάθος τρόπο το τοστ πολλά χρόνια και το βίντεο που είδαμε μας έπεισε για τα λάθη μας.Αν θες κι εσύ να φτιάξεις το πιο νόστιμο και λαχταριστό τοστάκι στην ιστορία των τοστ, μάθε από...

    Τοστ: Παρεξηγημένο, εύκολο αλλά όχι τόσο απλό στο να το πετύχεις όσο φαντάζεσαι.

    Το τοστ με τυρί μπορεί να σε χορτάσει, να σε σώσει την ημέρα που δεν έχεις μαγειρέψει τίποτα άλλο, αλλά μπορεί και να σε κάνει να πετάς στα ουράνια. Αν το φτιάξεις σωστά.

    Οι ειδικοί του τοστ επιμένουν πως φτιάχνουμε με λάθος τρόπο το τοστ πολλά χρόνια και το βίντεο που είδαμε μας έπεισε για τα λάθη μας.

    Αν θες κι εσύ να φτιάξεις το πιο νόστιμο και λαχταριστό τοστάκι στην ιστορία των τοστ, μάθε από τα λάθη σου. Αρχικά, γνώριζες πως το πιο νόστιμο τοστ ψήνεται στο φούρνο; Ούτε τοστιέρα, ούτε κανένα άλλο μηχάνημα. Kι αυτό ήταν μόνο το πρώτο μυστικό. 

    Δες και το βίντεο αλλά κάνε κλικ και στην παρακάτω gallery. #Intoastwetrust

     

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά