Αυτή είναι η εύκολη χριστουγεννιάτικη πουτίγκα που απολαμβάνει η βασίλισσα Ελισάβετ τις γιορτές


    Στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram δημοσιεύθηκε η συνταγή που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου, και δεν είναι άλλη από την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη πουτίγκα πο…

    ...υ δε λείπει ποτέ από το βασιλικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι.Φέτος, οι σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκαν τη συνταγή τους για την εύκολη πουτίγκα, προκειμένου να μας δώσουν την ευκαιρία να προσθέσουμε κι εμείς, οι κοινοί θνητοί, μια... βασιλική πινελιά στο γιορτινό μας τραπέζι.Tip: Αν...

    Στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram δημοσιεύθηκε η συνταγή που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου, και δεν είναι άλλη από την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη πουτίγκα που δε λείπει ποτέ από το βασιλικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

    Φέτος, οι σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκαν τη συνταγή τους για την εύκολη πουτίγκα, προκειμένου να μας δώσουν την ευκαιρία να προσθέσουμε κι εμείς, οι κοινοί θνητοί, μια… βασιλική πινελιά στο γιορτινό μας τραπέζι.

    vasilissa elizabeth

    Tip: Αν δε θέλεις να χρησιμοποιήσεις αλκοόλ, μπορείς να αντικαταστήσεις με χυμό πορτοκαλιού ή κρύο τσάι.

    Στην παρακάτω photo gallery θα δεις αναλυτικά όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να φτιάξεις αυτή τη χριστουγεννιάτικη πουτίγκα.

    Cover photo: @theroyalfamily

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά