Σουφλέ χωρίς μακαρόνια – Το πιο γρήγορο και νόστιμο φαγητό


    Φτιάξτε σουφλέ… αλλά χωρίς μακαρόνια! Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Ωστόσο, αν θέλετε να φτιάξετε κάτι άλλο, δείτε εδώ μια συνταγή για αφράτα μπιφτέκια…

    .... 20 φέτες ψωμί του τοστ λευκό 10 φέτες γκούντα νουνού 10 φέτες γαλοπούλα καπνιστή 1 κρέμα γάλακτος πλήρης 500 ml γάλα 100 γρ. ρεγκάτο και 100 γρ. Πεκορόνο τριμμένα Βουτάω τις 10 φέτες ψωμί του τοστ μέσα στο γάλα καλά να μαλακώσουν. Προσθέτω πάνω στις φέτες το τυρί του τοστ και τη γαλοπούλα. Και...

    Φτιάξτε σουφλέ… αλλά χωρίς μακαρόνια! Πρόκειται για μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Ωστόσο, αν θέλετε να φτιάξετε κάτι άλλο, δείτε εδώ μια συνταγή για αφράτα μπιφτέκια.

    • 20 φέτες ψωμί του τοστ λευκό
    • 10 φέτες γκούντα νουνού
    • 10 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
    • 1 κρέμα γάλακτος πλήρης
    • 500 ml γάλα
    • 100 γρ. ρεγκάτο και 100 γρ. Πεκορόνο τριμμένα
    • Βουτάω τις 10 φέτες ψωμί του τοστ μέσα στο γάλα καλά να μαλακώσουν.
    • Προσθέτω πάνω στις φέτες το τυρί του τοστ και τη γαλοπούλα.
    • Και από πάνω προσθέτω τις άλλες 10 φέτες ψωμί του τοστ βουτηγμένες καλά στο γάλα και αυτές και έτσι είναι σα να έχω 10 τοστάκια στο πυρέξ μου.
    • Ρίχνω μια κρέμα γάλακτος πάνω απ’ όλες μου τις φέτες.
    • Και τέλος ρίχνω το τριμμένο τυρί και ψήνω για περίπου 30-40′ στους 200 στις αντιστάσεις (ανάλογα πάντα το φούρνο).
    • Όταν βγει απ’ το φούρνο θα έχει εντελώς κρεμώδη υφή σαν κρουασάν ζαμπόν τυρί!

    Πηγή: cookpad.com

    Σουφλέ με μακαρόνια που… περίσσεψαν!

    • 150 γρ. περίπου μακαρονάδα που περίσσεψε
    • 1 αυγό
    • Τυρί τριμμένο να πάει παντού

    συνταγή για σουφλέ με μακαρόνια

    • Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ.
    • Βάζουμε μέσα στο πυρέξ τη μακαρονάδα που περίσσεψε.
    • Σπάμε σε ένα μπολάκι το αυγό και το χτυπάμε με ένα πιρούνι.
    • Περιχύνουμε το χτυπημένο αυγό στο πυρέξ.
    • Προσθέτουμε τυρί τριμμένο (αρκετό), να πάει παντού.
    • Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ψηθεί το αυγό.
    • Όταν είναι έτοιμο το σβήνουμε και σερβίρουμε ζεστό!

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά