Οι φανταστικές χρήσεις του ληγμένου γιαουρτιού που δε γνωρίζατε μέχρι τώρα


Ληγμένο γιαούρτι: Το γιαούρτι είναι υλικό πρώτης ανάγκης για κάθε γυναίκα που σέβεται τη σιλουέτα της! Πολλές φορές τυχαίνει να λήξει. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το πετάξετε ποτέ ξανά. Δε…

...ίτε πόσα χρήσιμα πράγματα μπορείτε να κάνετε με αυτό. Παράλληλα δείτε πως με τη βοήθεια του γιαουρτιού απαλλάχτηκε από κάτι πολύ ενοχλητικό.Το γιαούρτι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα είτε όταν το τρώτε είτε όταν το χρησιμοποιείτε σαν κρέμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι...

Ληγμένο γιαούρτι: Το γιαούρτι είναι υλικό πρώτης ανάγκης για κάθε γυναίκα που σέβεται τη σιλουέτα της! Πολλές φορές τυχαίνει να λήξει. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το πετάξετε ποτέ ξανά. Δείτε πόσα χρήσιμα πράγματα μπορείτε να κάνετε με αυτό. Παράλληλα δείτε πως με τη βοήθεια του γιαουρτιού απαλλάχτηκε από κάτι πολύ ενοχλητικό.

Το γιαούρτι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα είτε όταν το τρώτε είτε όταν το χρησιμοποιείτε σαν κρέμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε για μερικά δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων και έπειτα να το απλώσετε στο πρόσωπό σας.

Αφήστε το για 20 λεπτά να στεγνώσει κι έπειτα ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Αυτό θα καθαρίσει βαθιά και θα σφίξει τους πόρους σας. Όσοι από εσάς έχετε προβλήματα ακμής μπορείτε να ανακατέψετε 2 κ.σ. γιαούρτι με λίγη βρώμη και χυμό από λάιμ και να απλώσετε το μείγμα στο πρόσωπό σας.

Θα εντυπωσιαστείτε από το αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ληγμένο γιαούρτι αν έχετε καεί από τον ήλιο στην παραλία. Τέλος, είναι ο πιο τέλειος αφρός ξυρίσματος για τα πόδια των γυναικών. Μπορείτε να κάνετε μια φανταστική μάσκα προσώπου με το ληγμένο γιαούρτι.

Ληγμένο γιαούρτι: Οι φανταστικές χρήσεις του που δε γνωρίζατε μέχρι τώρα

Μπορείτε να ταΐσετε άφοβα το σκυλάκι σας ληγμένο γιαούρτι καθώς θα κάνει πολύ καλό στο πεπτικό του σύστημα. Στα κατοικίδιά σας Ένας άλλος τρόπος χρήσης του ληγμένου γιαουρτιού είναι να ταΐσετε με αυτό τα κατοικίδιά σας.

Οι κτηνίατροι προτείνουν να δίνετε στα σκυλάκια και τα γατάκια σας ληγμένο γιαούρτι 1-2 φορές το μήνα καθώς τους κάνει πολύ καλό. Το βακτήριο που περιέχεται σε αυτό βοηθάει πολύ στο πεπτικό τους σύστημα. Δώστε ένα 1/4 φλ. γιαούρτι κάθε 15 μέρες. Το ζώο σας (και το πεπτικό του σύστημα) θα σας ευγνωμονούν.

Εναλλακτικές χρήσεις του ληγμένου γιαουρτιού

Κάποιες φορές τυγχάνει να λήξει κάποιο τρόφιμο στο ψυγείο μας πριν προλάβουμε να το καταναλώσουμε. Ένα από αυτά είναι και το γιαούρτι που δεν μπορεί να καταναλωθεί μετά την ημερομηνία λήξης του. Μπορεί, ωστόσο, να αξιοποιηθεί με άλλους τρόπους και να λύσει καθημερινά μικροπροβλήματα.

Οι χρήσεις του ληγμένου γιαουρτιού που δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα

Το γιαούρτι μπορεί να κάνει κάποιες επιφάνειες να λάμψουν. Για παράδειγμα, απλώστε ληγμένο γιαούρτι μέσα στη λεκάνη σας και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τρίψετε την λεκάνη σας.

Αυτό που θα παρατηρήσετε είναι πως το πουρί θα εξαφανιστεί χωρίς να χρειαστεί να τρίψετε ιδιαίτερα. Τα βακτήρια και τα ένζυμα που υπάρχουν μέσα στο γιαούρτι διασπούν τα λίπη και όλες τις βρωμιές.

Το γιαούρτι είναι θρεπτικό όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα φυτά. Αναμείξτε σε ένα δοχείο ψεκάσματος ίση ποσότητα νερού και γιαουρτιού και ψεκάστε τα λουλούδια και τα λαχανικά σας στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας. Με αυτό τον τρόπο τα λαχανικά γίνονται πιο γευστικά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά