Έφτιαξε μια πάστα από λεμόνι, μαγειρική σόδα και φράουλες και έτριψε τα δόντια του – Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει


Έχετε λεκέδες στα δόντια σας από τους καφέδες; Με την μαγειρική σόδα, το λεμόνι και τις φράουλες θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τους ενοχλητικούς λεκέδες.
Ο καφές φαίνεται να αποτελεί αναπόσπαστο κ…

...ομμάτι της ζωής πολλών ανθρώπων, όμως συχνά έχει κάτι ενοχλητικό: λεκέδες. Όλοι γνωρίζουμε, ότι με τη σόδα μπορούμε να κάνουμε εκατό διαφορετικά πράγματα, όπως να διώξουμε τις άσχημες μυρωδιές από το νεροχύτη. Αλλά ξέρατε, ότι η μαγειρική σόδα μπορεί, επίσης, να διώξει τους...

Έχετε λεκέδες στα δόντια σας από τους καφέδες; Με την μαγειρική σόδα, το λεμόνι και τις φράουλες θα απαλλαγείτε μια για πάντα από τους ενοχλητικούς λεκέδες.

Ο καφές φαίνεται να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής πολλών ανθρώπων, όμως συχνά έχει κάτι ενοχλητικό: λεκέδες. Όλοι γνωρίζουμε, ότι με τη σόδα μπορούμε να κάνουμε εκατό διαφορετικά πράγματα, όπως να διώξουμε τις άσχημες μυρωδιές από το νεροχύτη. Αλλά ξέρατε, ότι η μαγειρική σόδα μπορεί, επίσης, να διώξει τους λεκέδες από τα δόντια; Το Athensmagazine.gr είναι εδώ και θα σας παρουσιάσει τον τρόπο.

Μαγειρική σόδα και λεμόνι

Ανακατέψτε μαγειρική σόδα με λεμόνι μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μείγμα. Αφού βουρτσίσετε κανονικά τα δόντια σας με οδοντόκρεμα, βουρτσίστε τα ξανά με το μείγμα που φτιάξατε. Αφήστε το μείγμα στα δόντια για περίπου 5 λεπτά προτού τα ξεπλύνετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο αυτή 2-3 φορές την εβδομάδα.

μαγειρική σόδα λεμόνι δόντια

Μαγειρική σόδα και φράουλα

Λιώστε μία φράουλα. Ανακατέψτε τη με μαγειρική σόδα μέχρι να φτιάξετε ένα παχύρευστο μείγμα. Ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο όπως από πάνω βουρτσίστε πρώτα τα δόντια κι έπειτα με το μείγμα. Αφήστε το για περίπου 5’ και ξεπλύντε. Οι φράουλες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και μηλικό οξύ, ώστε να λευκαίνουν τα δόντια. Ο συνδυασμός των φραουλών και της μαγειρικής σόδας φέρνει ένα θαυματουργό μείγμα που μπορεί να αφαιρέσει γρήγορα τον λεκέ του καφέ. Εννοείται διαλέγετε έναν από τους δύο τρόπους και δεν χρησιμοποιείτε και τους δύο κάθε εβδομάδα.

Ανακάτεψε καuτό νερό με μαγειρική σόδα και μούλιασε μέσα τα πινέλα της – Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι το αντικείμενο πόθου κάθε γυναίκας γι’ αυτό και υπάρχουν πάμπολλα στα νεσεσέρ τους. Είναι όμως κι ένα αντικείμενο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μιας και έρχεται σε επαφή με το πρόσωπο μας και όσο προφυλαγμένα κι αν τα έχουμε πάντα θα είναι εκτεθειμένα σε υπολείμματα σκόνης ή μικροβίων. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν γι αυτό; Να τα πλένουμε συχνά χρησιμοποιώντας ένα υλικό που υπάρχει σε όλα τα σπίτια και δεν είναι άλλο από τη μαγειρική σόδα.

Όπως έχουμε δει ξανά και ξανά η μαγειρική σόδα είναι ένα υλικό που μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει λίγη μαγειρική σόδα στα αγαπημένα σας λευκά ρούχα.

σόδα πινέλα

Μία φορά το μήνα λοιπόν πρέπει να βάζεις τα πινέλα σου για μπουγάδα. Σαπούνισε τα με ζεστό νερό και μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια βάλ’ τα να στεγνώσουν φυσικά πάνω σε μία επίπεδη πετσέτα, ώστε να μην χαλάσουν το σχήμα τους. Με αυτό τον τρόπο κάθε ίχνος από παλιό make-up θα φύγει.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά