Έτριψε πατάτες και έκανε μασάζ στην μασχάλη της – Μετά από 3 λεπτά…


Εάν οι μασχάλες σας σας φαίνονται πολύ σκούρες και θέλετε να τις λευκάνετε, υπάρχει τρόπος να λύσετε το πρόβλημα με πατάτες. Με την πολύκαιρη χρήση τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.
Το δέρμα σκου…

...ραίνει λόγω της υπερβολικής χρήσης αποσμητικών, του συνεχούς ξυρίσματος και της άμεσης έκθεσης στον ήλιο. Αν και το σκούρο δέρμα στις μασχάλες δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι αντιαισθητικό και ενοχλητικό. Ακόμα ένα κόλπο, μετά από αυτό με τα λεμόνια στη μασχάλη,...

Εάν οι μασχάλες σας σας φαίνονται πολύ σκούρες και θέλετε να τις λευκάνετε, υπάρχει τρόπος να λύσετε το πρόβλημα με πατάτες. Με την πολύκαιρη χρήση τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Το δέρμα σκουραίνει λόγω της υπερβολικής χρήσης αποσμητικών, του συνεχούς ξυρίσματος και της άμεσης έκθεσης στον ήλιο. Αν και το σκούρο δέρμα στις μασχάλες δεν αποτελεί σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι αντιαισθητικό και ενοχλητικό. Ακόμα ένα κόλπο, μετά από αυτό με τα λεμόνια στη μασχάλη, που θα σας λύσει τα χέρια.

Κόψτε μία πατάτα και τρίψτε την. Κάντε μασάζ στις μασχάλες σας για περίπου 3 λεπτά. Περιμένετε μισή ώρα για να δουλέψει ο χυμός της πατάτας. Ξεπλένετε. Επαναλάβετε δύο φορές τη μέρα και μετά από 4 εβδομάδες θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα.

Καθαρίζετε λάθος τις πατάτες τόσο καιρό – Αυτός είναι ο τρόπος για να φεύγει η φλούδα στο λεπτό

Είναι ένα αμυλούχο λαχανικό που χρησιμοποιείται κατά κόρον στη μαγειρική ενώ στην τηγανιτή του μορφή αποτελεί αγαπημένο φαγητό! Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στις πατάτες.

Είτε τηγανιτές, είτε ψητές, ακόμα και βραστές (ειδικά με λίγο λάδι, λεμόνι και μπαχαρικά), οι πατάτες είναι φανταστικές. Αυτό που δεν είναι καθόλου «φανταστικό» με την περίπτωση τους είναι το καθάρισμα (αν είστε αντρας και έχετε πάει στρατό, ίσως καταλαβαίνετε ακόμα πιο πολύ τι θέλουμε να πούμε).

Παρόλα αυτά -τσουκου, τσουκου- με το μαχαίρι, καθαρίζετε και ύστερα προβαίνετε στο μαγείρεμα τους. Δύσκολη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.

Κι αν σας λέγαμε ότι δεν χρειάζεται να στέκεστε πάνω από την πατάτα και να χάνετε χρόνο καθαρίζοντας την με το μαχαίρι και προσπαθώντας να μη χάσετε και κάποιο δάχτυλο; Συν τοις άλλοις, με αυτή την τεχνική, ξεφλουδίζοντας την δηλαδή, «πετάτε» άθελα σας και αρκετό μέρος του «σώματος» της. Υπάρχει καλύτερη και πολύ πιο εύκολη μέθοδος. Επίσης, μπορείτε να μην πετάτε στα σκουπίδια τις φλούδες, και να τις αξιοποιήσετε με αυτόν εδώ τον τρόπο.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα μαχαίρι και μια κατσαρόλα με βραστό νερό (οκ, και πατάτες, φυσικά). Παίρνετε μια πατάτα, τη χαράζετε στη μέση, σε βάθος που να διαπερνά τη φλούδα και τη βάζετε μέσα στο βραστό νερό. Αυτό ήταν. Μετά από λίγο τη βγάζετε και «τραβώντας» τη φλούδα, εκείνη αφαιρείται εξ’ ολοκλήρου.

Με αυτό τον τρόπο, όχι απλώς κερδίζετε χρόνο, αλλά οι πατάτες έχουν περισσότερη γεύση.

Δείτε και το βιντεάκι που δείχνει τις παραπάνω κινήσεις ακόμα πιο αναλυτικά και ας καλωσορίσουμε όλοι μαζί μια νέα εποχή στο καθάρισμα της πατάτας!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά