Σουτζουκάκια Σμυρνέικα: Η αυθεντική συνταγή από τη Μικρά Ασία που θα κάνει όλη τη γειτονιά να μοσχομυρίζει


    Σμυρνέικα σουτζουκάκια: Θέλετε να μαγειρέψετε σουτζουκάκια, αλλά θέλετε να κάνετε μία ιδιαίτερη συνταγή. Μη στεναχωριέστε καθόλου, διότι υπάρχει λύση. Μπορείτε να ακολουθήσετε βήμα – βήμα την πα…


    Loading...


    Σμυρνέικα σουτζουκάκια: Θέλετε να μαγειρέψετε σουτζουκάκια, αλλά θέλετε να κάνετε μία ιδιαίτερη συνταγή. Μη στεναχωριέστε καθόλου, διότι υπάρχει λύση. Μπορείτε να ακολουθήσετε βήμα – βήμα την παρακάτω συνταγή και να πετύχετε ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορείτε να προσφέρετε στην οικογένειά σας ή και στους φίλους σας. Αναλυτικότερα:

    Σμυρνέικα σουτζουκάκια – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

    Σμυρνέικα σουτζουκάκια – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

    – 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ελιά
    – 1 μεγάλο κρεμμύδι για το μείγμα του κιμά και 1 για την σάλτσα
    – 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
    – Ψίχα ψωμιού 2 φέτες μουλιασμένες σε κρασί
    – Λίγο κρασί για το σβήσιμο
    – 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο
    – Σάλτσα και μια κουταλιά πελτέ
    – Αλάτι
    – Πιπέρι
    – Ελαιόλαδο
    – Αλεύρι

    Σμυρνέικα σουτζουκάκια – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

    – Πλάθουμε τα σουτζουκάκια μακρόστενα.
    – Στη συνέχεια τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι.
    – Τα τηγανίζουμε για λίγο.
    – Σε κατσαρόλα σοτάρουμε έξτρα κρεμμύδι.
    – Έπειτα, βάζουμε τα σουτζουκάκια μέσα στην κατσαρόλα και ακολούθως τα σβήνουμε με κρασί.
    – Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτα, τον πελτέ, καθώς και πέντε κόκκους μπαχάρι στην κατσαρόλα μας.
    – Επίσης, βάζουμε και λίγο νερό στην κατσαρόλα μας.
    – Μαγειρεύουμε, τα σουτζουκάκια μας, για μισή ώρα (σ.σ. δηλαδή, έως ότου να δέσει η σάλτσα μας).
    – Αυτό ήταν. Το φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
    – Αξίζει να αναφερθεί πως μπορούμε να σερβίρουμε με πατάτες, πουρέ ή ρύζι.

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...
    Loading...