Εύκολο μοσχαράκι λεμονάτο, με χυλωμένη σάλτσα και λίγα υλικά, ιδανικό για αρχάριες


    Μοσχάρι λεμονάτο: Επιθυμείτε να κάνετε μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική και γευστική συνταγή για μοσχαράκι; Τότε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε εκείνη, η οποία βρίσκεται παρακάτω. Αναλυτικότερα, όλα όσα…


    Loading...


    Μοσχάρι λεμονάτο: Επιθυμείτε να κάνετε μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική και γευστική συνταγή για μοσχαράκι; Τότε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε εκείνη, η οποία βρίσκεται παρακάτω. Αναλυτικότερα, όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε για να φτιάξετε μοσχάρι λεμονάτο, με χυλωμένη σάλτσα:

    Μοσχάρι λεμονάτο – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

    Μοσχάρι λεμονάτο – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

    – 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι
    – 1 μέτριο κρεμμύδι
    – 2 σκελίδες σκόρδο
    – Χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι
    – 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
    – Ένα φύλλο δάφνη
    – Λίγο ελαιόλαδο
    – Αλάτι
    – Πιπέρι

    Μοσχάρι λεμονάτο – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

    – Σε κατσαρόλα σε ελαιόλαδο σοτάρουμε το μοσχάρι κομμένο σε μερίδες.
    – Μόλις ροδίσει από τη μια μεριά το γυρνάμε και από την άλλη και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο σε φετάκια.
    – Μόλις γυαλίσει το κρεμμύδι, μετά από 2-3 λεπτά δηλαδή, σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.
    – Προσθέτουμε ένα φλιτζάνι νερό και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το δαφνόφυλλο.
    – Σκεπάζουμε με το καπάκι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά το μοσχάρι, μία με μιάμιση ώρα, αναλόγως.
    – Όταν το μοσχάρι είναι έτοιμο αφαιρούμε το δαφνόφυλλο.
    – Σε μισό φλιτζάνι κρύο νερό διαλύουμε το κορν φλάουρ και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα.
    – Αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις μέχρι να δούμε τη σάλτσα να αρχίσει να πήζει.
    – Τότε σβήνουμε τη φωτιά και αποσύρουμε το φαγητό από το μάτι.
    – Σερβίρουμε με ένα ωραίο πιλάφι ή πατάτες τηγανιτές ή πουρέ πατάτας!
    – Καλή όρεξη!

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα...
    Loading...