Πήρε ένα κρεμμύδι, το έβαλε στην κάλτσα της και έπεσε για ύπνο – Το πρωί έγινε κάτι απίστευτο


Τα κρεμμύδια, εκτός από τη μαγειρική -δείτε εδώ μια συνταγή- μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλους τομείς, βοηθώντας σε θέματα υγείας. Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, δοκιμάστε να το βάλετε στι…

...ς κάλτσες σας, πριν κοιμηθείτε. Πριν λίγο καιρό, η Τζένιφερ Θόμσον, ανήρτησε στον προσωπικό της blog μια θεωρία, η οποία λέει, πως αν είστε κρυωμένοι με πυρετό, γρίπη και τα σχετικά, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να βάλετε στις κάλτσες σας για ένα βράδυ ένα κρεμμύδι, καθώς έχει θεραπευτικές...

Τα κρεμμύδια, εκτός από τη μαγειρική –δείτε εδώ μια συνταγή– μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλους τομείς, βοηθώντας σε θέματα υγείας. Όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, δοκιμάστε να το βάλετε στις κάλτσες σας, πριν κοιμηθείτε.

Πριν λίγο καιρό, η Τζένιφερ Θόμσον, ανήρτησε στον προσωπικό της blog μια θεωρία, η οποία λέει, πως αν είστε κρυωμένοι με πυρετό, γρίπη και τα σχετικά, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να βάλετε στις κάλτσες σας για ένα βράδυ ένα κρεμμύδι, καθώς έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν ξέρουμε αν ισχύει και αν βοηθάει, γι αυτό καλό θα ήταν να πάρετε πρώτα το γιατρό σας.

Έλιωσε ένα κρεμμύδι και το έτριψε πάνω στο χτυπημένο της πόδι – Ποιος ο λόγος; Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Δεν υπάρχει Ελληνίδα γιαγιά που δεν θα έχει να σου προτείνει έστω και ένα σπιτικό γιατροσόφι ούτως ώστε να αποφύγεις την κατανάλωση φαρμάκων. Συνήθως, αυτά τα γιατροσόφια είναι πιο δραστικά και αποτελεσματικά σε σχέση με τα φάρμακα που συστήνουν οι γιατροί. Φυσικά, μιλάμε πάντα για καταστάσεις τις οποίες μπορείς να αντιμετωπίσεις και δεν χρήζουν ιατρικής γνωμάτευσης, όπως για παράδειγμα οι μελανιές.

Μέχρι πρότινος, όλοι ξέραμε πως αν χτυπήσουμε κάπου το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πιέσουμε την περιοχή με πάγο για να μην δημιουργηθεί μελανιά. Αν όμως τελικά δεν το γλιτώσουμε; Η λύση βρίσκεται στο κρεμμύδι! Ναι, καλά διαβάσατε, το κρεμμύδι θα σας σώσει από την αντιαισθητική μελανιά, κι αυτό δεν είναι το μόνο γιατροσόφι με βασικό συστατικό το κρεμμύδι, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μερικές σταγόνες κρεμμυδιού στο αυτί σας.

κρεμμύδι

Κοιτάξτε λοιπόν, πόσο απλά θα “ηρεμήσετε” την μελανιασμένη περιοχή και από τον πόνο αλλά και από την εμφάνιση. Πολτοποιήστε λίγο κρεμμύδι, αναμείξτε το με αλάτι και βάλτε το πάνω στη μελανιά για λίγα λεπτά. Ο πόνος σταδιακά θα αρχίσει να μειώνεται και η μελανιά θα αποτελεί παρελθόν.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά