Χταποδοσαλάτα, από τον Γιώργο Τσούλη


    ΥΛΙΚΑ250γρ. Μακαρόνια χυλοπίτες (βρασμένες)120γρ. Χταπόδι (βρασμένο)20γρ. Πιπεριά πράσινη20γρ. Πιπεριά κόκκινη20γρ. Ελαιόλαδο20γρ Λιαστή ντομάτα (σε λωρίδες)10γρ. Κρεμμύδι φρέσκο (σε ροδέλες)10γρ. Κάπ…

    παρηΛίγο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)ΑλάτιΠιπέριΓια το χταπόδιΝερό (ίσα να καλύπτει το χταπόδι)70ml Ξύδι μπαλσάμικο4 Σπόρος μπαχάρι2 Αστεροειδείς γλυκάνισους 2 Φύλλα δάφνηςΔιάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.comΤο διαβάσαμε εδώ

    ΥΛΙΚΑ
    250γρ. Μακαρόνια χυλοπίτες (βρασμένες)
    120γρ. Χταπόδι (βρασμένο)
    20γρ. Πιπεριά πράσινη
    20γρ. Πιπεριά κόκκινη
    20γρ. Ελαιόλαδο
    20γρ Λιαστή ντομάτα (σε λωρίδες)
    10γρ. Κρεμμύδι φρέσκο (σε ροδέλες)
    10γρ. Κάππαρη
    Λίγο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
    Αλάτι
    Πιπέρι

    Για το χταπόδι
    Νερό (ίσα να καλύπτει το χταπόδι)
    70ml Ξύδι μπαλσάμικο
    4 Σπόρος μπαχάρι
    2 Αστεροειδείς γλυκάνισους
    2 Φύλλα δάφνης

    Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά