H Disney έδωσε στο φως τη “μυστική” συνταγή για τα churos της – Θα την λατρέψεις


    Η Disney έδωσε στο φως τη “μυστική” συνταγή για τα churos της. Θα την λατρέψεις και θα θέλεις να την φτιάξεις και εσύ και να δοκιμάσεις τους παραδοσιακούς ισπανικούς “λουκουμάδες” όπως την φτιάχνουν σ…

    ...τα πάρκα της.Τα πάρκα της Disney μπορεί να εξακολουθούν να είναι κλειστά σε όλο τον κόσμο, αλλά οι οπαδοί διατηρούν τη μαγεία ζωντανή παρακολουθώντας περιηγήσεις σε μερικά από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της, κάνοντας φαγητά σε σχήμα Disney, και ακόμη και βλέποντας βίντεο από μέλη...

    Η Disney έδωσε στο φως τη “μυστική” συνταγή για τα churos της. Θα την λατρέψεις και θα θέλεις να την φτιάξεις και εσύ και να δοκιμάσεις τους παραδοσιακούς ισπανικούς “λουκουμάδες” όπως την φτιάχνουν στα πάρκα της.

    Τα πάρκα της Disney μπορεί να εξακολουθούν να είναι κλειστά σε όλο τον κόσμο, αλλά οι οπαδοί διατηρούν τη μαγεία ζωντανή παρακολουθώντας περιηγήσεις σε μερικά από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της, κάνοντας φαγητά σε σχήμα Disney, και ακόμη και βλέποντας βίντεο από μέλη του καστ που την αποχαιρετούν προς το παρόν.

    Τώρα η Disney καθιστά ακόμη πιο εύκολο να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στο Magic Kingdom, γιατί έδωσε τη συνταγή για τα διάσημα churros τους, ώστε να μπορείτε να τα φτιάξετε στο σπίτι.

    Αυτή η συνταγή για τα Disney churro θα σερβίρει τέσσερα άτομα.Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεστε τίποτα φανταχτερό για να τη φτιάξετε στο σπίτι. Τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα συστατικά είναι πιθανώς ήδη στο ντουλάπι και στο ψυγείο σας.

    Ποια η μυστική συνταγή της Dinsey για churos

    Η Disney δεν το συμπεριλαμβάνει ακριβώς στη συνταγή της, αλλά προτείνουν να προσθέσετε την αγαπημένη σας σάλτσα στο πλάι.

    Υλικά

    • 1 φλιτζάνι νερό
    • 8 κουταλιές της σούπας βούτυρο
    • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα,
    • 1 ¼ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 3 αυγά
    • 1 ½ φλιτζάνια φυτικό ή έλαιο canola
    • ½ φλιτζάνι ζάχαρη

    Εκτέλεση

    Βάλτε το νερό, το βούτυρο, το αλάτι και ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.

    Μειώστε τη θερμότητα σε χαμηλή.

    Προσθέστε αλεύρι και ανακατέψτε δυνατά έως ότου το μείγμα γίνει ένα. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε το να ξεκουραστεί για 5-7 λεπτά.

    Προσθέστε τα αυγά, ένα κάθε φορά, και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν τα υλικά. Αφήνω στην άκρη.

    Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους ή σε μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία.

    Βάλτε με ένα κουτάλι σε ένα χωνί που έχει μεγάλη μύτη αστεριού. Βάλτε μια λωρίδα ζύμης 1 ιντσών πάνω από την κατσαρόλα, κόψτε με μαχαίρι και ρίξτε σε ζεστό λάδι. Επαναλάβετε έως ότου τα churos γεμίσουν την κατσαρόλα.

    Τηγανίζουμε τα churros μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρέστε με κουτάλι.

    Αποστραγγίστε τα churro σε χαρτοπετσέτα.

    Ανακατέψτε τη ζάχαρη και ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε μεσαίο μπολ. Πετάξτε τα churos μέχρι να επικαλυφθούν. Τοποθετήστε το στο πιάτο και σερβίρετε με την αγαπημένη σας σάλτσα.

    Δείτε και το βίντεο:

    Αν ωστόσο θέλετε κάτι πιο υγιεινό δείτε αυτή την συνταγή με χαλούμι και κολοκύθι.

    Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

    “Κόλαση” το Monkey Bread κέικ της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου – Με μαύρη ζάχαρη και καραμέλα κανέλας

    Μοναδικό γλυκό ψυγείου με πραλίνα φουντουκιού – «Βόμβα» γεύσεων

    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά