Έτριψε με μια φλούδα λεμονιού τα γόνατα και τους αγκώνες της και απαλλάχτηκε από κάτι που την ταλαιπωρούσε όλη της τη ζωή


Η δυσχρωμία στα γόνατα και τους αγκώνες και το επιφανειακά πιο σκούρο δέρμα είναι ένα συχνό φαινόμενο που κυρίως αντιμετωπίζουν οι γυναίκες ή απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες μιας και εκείνες έχουν …

...πιο εκτεθειμένα τα άκρα τους. Αντί λοιπόν να ξοδεύετε ένα σωρό λεφτά σε ειδικά scurb και κρέμες δεν θα ήταν πολύ καλύτερα αν μπορούσατε να βρείτε μια φυσική λύση; Σας τη βρήκαμε εμείς λοιπόν! Έχουμε πει αρκετές φορές πως το λεμόνι είναι ένα υλικό που κάνει θαύματα στον τομέα της...

Η δυσχρωμία στα γόνατα και τους αγκώνες και το επιφανειακά πιο σκούρο δέρμα είναι ένα συχνό φαινόμενο που κυρίως αντιμετωπίζουν οι γυναίκες ή απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες μιας και εκείνες έχουν πιο εκτεθειμένα τα άκρα τους. Αντί λοιπόν να ξοδεύετε ένα σωρό λεφτά σε ειδικά scurb και κρέμες δεν θα ήταν πολύ καλύτερα αν μπορούσατε να βρείτε μια φυσική λύση; Σας τη βρήκαμε εμείς λοιπόν!

Έχουμε πει αρκετές φορές πως το λεμόνι είναι ένα υλικό που κάνει θαύματα στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι μπορείτε να φτιάξετε με λεμόνι, γιαούρτι και γάλα για ένα υπέρλαμπρο πρόσωπο.

Αν έχετε πολύ σκασμένους αγκώνες ή πολύ σκασμένες φτέρνες ή τα δυσχρωμίες ή “άγριο” δέρμα στα γόνατα, για παράδειγμα, συνιστούμε να τρίψετε αυτά τα σημεία με μια λεμονόφλουδα πριν πάτε για ύπνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λεμονόφλουδα ως φυσικό απολεπιστικό.

λεμόνι γόνατα

Υλικά:

  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη (100 γραμμάρια)
  • 1 λεμονόφλουδα
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (48 γραμμάρια)

Προετοιμασία:

  • Τρίψτε τη λεμονόφλουδα και αναμείξτε τη με τη ζάχαρη και το ελαιόλαδο.
  • Απλώστε το μείγμα στο δέρμα με απαλές κυκλικές κινήσεις.
  • Αφήστε το να δράσει για δέκα λεπτά και ξεπλυθείτε με ζεστό ή καuτό νερό.

Ο λόγος που δεν πρέπει να βάζετε ποτέ φέτα λεμονιού μέσα στο ποτό σας!

Το παρακάτω άρθρο πρόκειται να σας αλλάξει τη ζωή, μιας και θα σταματήσετε να πίνετε το αγαπημένο σας ποτό, με τον τρόπο που ξέρατε έως τώρα. Ξανασκεφτείτε το πριν βάλετε μια φέτα λεμονιού μέσα του!

Μπορεί να αναρωτιέστε ποιος είναι ο λόγος και γιατί αν τοποθετήσετε μια φλούδα λεμονιού στο κρεβάτι σας πριν κοιμηθείτε είναι πιο φυσιολογικό, ωστόσο υπάρχει μια έρευνα που θα δώσει απαντήσεις. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στο «Journal of Environmental Health», το 70% των λεμονιών ή κίτρων που συνοδεύουν το ποτό μας σε κάποιο μπαρ μεταφέρουν κρύβουν πολλούς κινδύνους, αλλά και πλήθος μικροβίων.

«Τα μικρόβια που βρέθηκαν στα δείγματα λεμονιών, είχαν όλα την προοπτική του να προκαλέσουν μεταδοτικές ασθένειες σε διάφορα μέρη του σώματός μας, αν και από την έρευνα δεν αποδείχθηκε το κατά πόσο πιθανή είναι η μετάδοση τους», τόνισαν μάλιστα οι επιστήμονες που ανέλαβαν τη διεξαγωγή της έρευνας.

Από την πλευρά του, ο καθηγητής μικροβιολογίας, Philip Tierno, από το «New York University» συμπλήρωσε: «Είναι τόσοι άνθρωποι που αγγίζουν κάθε φέτα λεμονιού. Την κόβουν, την τοποθετούν σε ένα ποτήρι, την ξαναπιάνουν και μετά την ρίχνουν μέσα σε ένα ποτό ή την τοποθετούν στο στόμιο του ποτηριού».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά