Εύκολη συνταγή για αρωματική και γευστική καρυδόπιτα με λίγα υλικά και εγγυημένο αποτέλεσμα


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Αρωματική καρυδόπιτα: Επιθυμείτε να κάνετε ένα εύκολο, γρήγορο, γευστικό και οικονομικό γλυκό; Δεν πρέπει να αγχώνεστε, καθώς δεν υπάρχει κανένα…

    ...κανένας σοβαρός λόγος ανησυχίας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε τα βήματα από τη συνταγή, η οποία βρίσκεται παρακάτω. Μικροί και μεγάλοι είναι βέβαιο πως θα ευχαριστηθούν ιδιαίτερα την υπέροχη γεύση από την καρυδόπιτά σας. Αναλυτικότερα: Αρωματική...


    Αρωματική καρυδόπιτα: Επιθυμείτε να κάνετε ένα εύκολο, γρήγορο, γευστικό και οικονομικό γλυκό; Δεν πρέπει να αγχώνεστε, καθώς δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος ανησυχίας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε τα βήματα από τη συνταγή, η οποία βρίσκεται παρακάτω. Μικροί και μεγάλοι είναι βέβαιο πως θα ευχαριστηθούν ιδιαίτερα την υπέροχη γεύση από την καρυδόπιτά σας. Αναλυτικότερα:


    Αρωματική καρυδόπιτα – Συνταγή για γλυκό: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και αναλυτικές οδηγίες για την εκτέλεσή της

    Αρωματική καρυδόπιτα – Συνταγή για γλυκό: Υλικά συνταγής

    – 1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    – 1 φλιτζάνι ζάχαρη
    – 1 φλιτζάνι σπορέλαιο
    – 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
    – 1 φλιτζάνι καρυδόψιχα τριμμένη
    – 1 μπείκιν πάουντερ
    – 1 βανιλλίνη
    – 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα σκόνη
    – Λίγο γαρύφαλλο σκόνη
    – 6 αυγά

    Για το σιρόπι:
    – 2 φλιτζάνια ζάχαρη
    – 2 φλιτζάνια νερό
    – 1 σφηνάκι κονιάκ



    Αρωματική καρυδόπιτα – Συνταγή για γλυκό: Εκτέλεση συνταγής

    – Χτυπάτε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν καλά μαζί.
    – Έπειτα βάζετε ένα ένα τα υπόλοιπα υλικά.
    – Ανακατέψετε το αλεύρι με τα καρύδια και ρίξτε τα μέσα στο μείγμα. Αυτό βοηθάει να μην κατέβουν στον πάτο τα καρύδια.
    – Χτυπήσετε 2-3 λεπτά να γίνει ένα μείγμα και βάλετε σε ταψάκι αντικολλητικό χαρτί.
    – Ψήστε στους 180°C για 40-45 λεπτά.
    – Βράστε όλα τα υλικά για το σιρόπι πέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά και αφήστε το στην άκρη.
    – Σιροπιάζετε με χλιαρό σιρόπι και κρύα καρυδόπιτα


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά