Η παρενέργεια του σκόρδου που δε θα θέλατε να νιώσετε το καλοκαίρι


Το σκόρδο έχει πολλά οφέλη στην υγεία μας, αλλά μπορεί να παρουσιάσει ορισμένες παρενέργειες και μία εξ αυτών δε θα θέλατε με τίποτα να νιώσετε το καλοκαίρι.
Για όσους δεν το ξέρουν, λοιπόν, το σκόρδ…


Loading...


Το σκόρδο έχει πολλά οφέλη στην υγεία μας, αλλά μπορεί να παρουσιάσει ορισμένες παρενέργειες και μία εξ αυτών δε θα θέλατε με τίποτα να νιώσετε το καλοκαίρι.

Για όσους δεν το ξέρουν, λοιπόν, το σκόρδο μπορεί να προκαλέσει υπερβολική εφίδρωση, εφόσον το καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε για ποιο λόγο δεν πρέπει να το ξαναλιώσετε με μίξερ.

Η παρενέργεια του σκόρδου που δε θα θέλατε να νιώσετε το καλοκαίρι

Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα κακό, βέβαια, με την εφίδρωση αφού είναι ο μηχανισμός του σώματος για να απαλλαγεί από τις τοξίνες και την υπερβολική ποσότητα νερού, ρυθμίζοντας έτσι τη θερμοκρασία του, ο υπερβολικός ιδρώτας δεν είναι ευχάριστος για κανέναν και αυτό που τον κάνει χειρότερο είναι ότι οι ενώσεις θείου που υπάρχουν στο σκόρδο μπορεί να προκαλέσουν κακοσμία.

Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο με σκόρδο μια φορά στα 5 χρόνια – Θα ξεχάσετε τι θα πει ασθένεια

Δοκιμάστε αυτό το φυσικό φάρμακο με σκόρδο και ξεχάστε τι πάει να πει ασθένεια. Είναι θαυματουργή και θα σας απαλλάξει από σοβαρά προβλήματα.

Είναι γνωστό ότι το σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, και να δώσει τέλος σε αυτά εδώ τα προβλήματα. Αυτή η καταπληκτική συνταγή υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Ανακαλύφθηκε πριν από 5.000 έτη από έναν μοναχό σε μοναστήρι του Θιβέτ.

Πολλοί ειδικοί σε όλο τον κόσμο λένε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ισχυρό φάρμακο για τη θεραπεία και την πρόληψη πολλών διαφορετικών προβλημάτων υγείας! Θα πρέπει, επίσης, να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί έχετε τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά στα 5 χρόνια.

Το κύριο συστατικό αυτής της συνταγής είναι το σκόρδο. Μπορούμε να πούμε ότι το σκόρδο είναι μία από τις πιο υγιεινές τροφές στον πλανήτη! Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το σκόρδο σαν παραδοσιακό γιατρικό για τον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης, της υψηλής χοληστερόλης, της στεφανιαίας νόσου, των καρδιακών παθήσεων, και για τη μείωση της ροής του αίματος λόγω στένωσης των αρτηριών.

Πολλές διαφορετικές μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι η αλλισίνη, η δραστική ένωση που βρίσκεται στο σκόρδο, μπορεί να χρησιμοποιεί τον ίδιο μηχανισμό όπως φάρμακα που ρυθμίζουν την πίεση του αίματος. Πιστεύεται ότι το σκόρδο εμποδίζει τη δράση της αγγειοτενσίνης ΙΙ και βοηθά στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων. Και όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το σκόρδο είναι επίσης εξαιρετικό και αποτελεσματικό στον έλεγχο της χοληστερόλης.

Αυτή η σπιτική θεραπεία είναι πολύ απλή και εύκολη. Απλά ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες.

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

Αρχικά, ξεφλουδίστε και πολτοποιήστε το σκόρδο, και στη συνέχεια ανακατέψτε το με το ρούμι. Ρίχνουμε το μείγμα σε αποστειρωμένο γυάλινο μπουκάλι και το αφήνουμε να σταθεί για δέκα ημέρες. Μετά από 10 ημέρες, θα πρέπει να στραγγίσουμε τα υγρά, και στη συνέχεια να βάλουμε το παρασκευασμένο μείγμα στο ξανά στο μπουκάλι. Διατηρήστε το στο ψυγείο για μερικές μέρες. Η ποσότητα αυτή θα είναι αρκετή για περίπου 12 ημέρες.

Απλά ρίξτε σε ένα ποτήρι νερό μία σταγόνα πριν από το πρωινό, μία πριν το μεσημεριανό γεύμα, και δύο ή τρεις πριν από το δείπνο. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...