Έχεις φτιάξει ποτέ ανάποδη πίτσα στο τηγάνι; Υπάρχει τρόπος να το κάνεις


Λατρεύεις την πίτσα στο φούρνο αλλά έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις πίτσα στο τηγάνι; Και μάλιστα ανάποδη πίτσα! Το θετικό στην εκδοχή αυτής της πίτσας είναι πως θα έχεις σοτάρει τα λαχανικά και αλλαντικά…

..., δίνοντάς τους μια πιο βαθιά γεύση. Η λογική της ανάποδης πίτσας είναι να μπουν στο τηγάνι όλα τα υλικά με την ανάποδη ακριβώς σειρά και τελευταία να μπει η ζύμη, είτε έτοιμη είτε δική σου χειροποίητη. Το σκεπτικό είναι επίσης, είτε να σκεπάσεις την πίτσα για να ψηθεί η ζύμη...

Λατρεύεις την πίτσα στο φούρνο αλλά έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις πίτσα στο τηγάνι; Και μάλιστα ανάποδη πίτσα! Το θετικό στην εκδοχή αυτής της πίτσας είναι πως θα έχεις σοτάρει τα λαχανικά και αλλαντικά, δίνοντάς τους μια πιο βαθιά γεύση. 

Η λογική της ανάποδης πίτσας είναι να μπουν στο τηγάνι όλα τα υλικά με την ανάποδη ακριβώς σειρά και τελευταία να μπει η ζύμη, είτε έτοιμη είτε δική σου χειροποίητη.

 Το σκεπτικό είναι επίσης, είτε να σκεπάσεις την πίτσα για να ψηθεί η ζύμη στο τηγάνι, είτε να ολοκληρώσεις το ψήσιμο μέσα σε τηγάνι ειδικό για φούρνο!

Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, μιας και χωρίς κόπο θα φτιάξεις το πιο τραγανό ζυμάρι, κάτι που πολλές φορές δεν έχεις καταφέρει μέσα στον φούρνο. 

Η ζύμη στο πάνω μέρος έχει τον τρόπο για να γίνεται πιο τραγανή και γευστική. Κι εσύ, απλά αναποδογυρίζεις και απολαμβάνεις! 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά