Άνδρας ζούσε με φρικτούς πονοκεφάλους και έκανε εμετούς! Μόλις πήγε στους γιατρούς έμειναν με το στόμα ανοιχτό!


  Άνδρας ζούσε με φρικτούς πονοκεφάλους που του προκαλούσαν εμετούς! Έτσι λοιπόν αποφάσισε να πάει στους γιατρούς, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοικτό με αυτό που ανακάλυψαν ότι ζούσε μέσα του! Από τη…

  ...ν άλλη, ένα παράξενο πείραμα έκανε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος βγήκε έξω στους -14 βαθμούς Κελσίου, με την μεταμόρφωσή του να μας «παγώνει»! Η μαγνητική υπέδειξε μια κύστη στην τέταρτη κοιλία, πίσω από τον προμήκη μυελό και τη γέφυρα. Το ιατρικό team του κέντρου Ascension Seton του Τέξας...

  Άνδρας ζούσε με φρικτούς πονοκεφάλους που του προκαλούσαν εμετούς! Έτσι λοιπόν αποφάσισε να πάει στους γιατρούς, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοικτό με αυτό που ανακάλυψαν ότι ζούσε μέσα του! Από την άλλη, ένα παράξενο πείραμα έκανε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος βγήκε έξω στους -14 βαθμούς Κελσίου, με την μεταμόρφωσή του να μας «παγώνει»!

  Η μαγνητική υπέδειξε μια κύστη στην τέταρτη κοιλία, πίσω από τον προμήκη μυελό και τη γέφυρα. Το ιατρικό team του κέντρου Ascension Seton του Τέξας ανάλαβε τη δύσκολη επέμβαση, καθώς η κύστη αποδείχτηκε τελικά πως ήταν το παρασιτικό σκουλήκι ταινία, μήκους 4-5 εκατοστών.

  Το οποίο ήταν εκεί «τουλάχιστον 10 χρόνια». Ο Dr Jordan Amadio του Ascension Seton θεωρεί πως η ταινία πέρασε από μολυσμένη με αυγά ταινίας τροφή στον εγκέφαλο του Gerard, όπως αναφέρεται ο ασθενής (χωρίς επίθετο).

  Ο Gerard επέστρεψε τελικά στη ζωή του, τη δουλειά και την οικογένειά του. Ο Amadio δήλωσε πως η επιτυχία ήταν ομαδική δουλειά.

  «Είναι πάντα πρόκληση να μπορείς να αφαιρέσεις μια επιβλαβή πληγή από τον εγκέφαλο ασθενούς και να βλέπεις τόσο εξαιρετικό αποτέλεσμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  Άνδρας ξέχασε την κάμερα του υπολογιστή ανοιχτή και έπαθε σοκ με αυτό που αντίκρισε! (Video)

  Ένας άνδρας έφυγε γρήγορα από το σπίτι του και ξέχασε ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή και να παθαίνει σοκ με αυτό που αντίκρισε στη συνέχεια! Από την άλλη ένας άλλος άντρας πήρε μια τηλεόραση από το ράφι, πήγε στο ταμείο και πήρε πίσω τα λεφτά του, που φυσικά δεν είχε πληρώσει ποτέ!

  Στο σπίτι του είχε πάει ο Δήμαρχος και καλός του φίλος και άρχισε να ερωτοτροπεί με τη γυναίκα του. Ο άτυχος άνδρας αποφάσισε να τους εκδικηθεί και έτσι μίλησε για το περιστατικό στα Μέσα δίνοντας και το βίντεο, ενώ φυσικά πήρε διαζύγιο.

  Άκουγε περίεργους θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα για να την ελέγξει – Τότε βλέπει κάτι τρομακτικό από πάνω του…

  undefined

  Αυτός ο άντρας άκουγε περίεργους θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα για να την ελέγξει και εκείνη τη στιγμή βλέπει κάτι τρομακτικό από πάνω του!

  Όλοι έχει τύχει να ακούσουμε θορύβους μες στην νύχτα από την σοφίτα. Ωστόσο, συνήθως είναι απλά προϊόντα της φαντασίας μας.
  Μερικές φορές, μας δημιουργείται μεγαλύτερος φόβος, όταν βλέπουμε ταινίες τρόμου, αλλά γρήγορα συνειδητοποιούμε ότι είναι απλά ταινίες.

  Δυστυχώς για ένα ζευγάρι, δεν ήταν απλά μια ταινία και οι ήχοι δεν ήταν προϊόν της φαντασίας τους. Τελικά ήταν κάτι παραπάνω.

  Ο Jerome και η Ashley ζουν σε ένα ιστορικό σπίτι στο Pittsburgh με την 10 μηνών κόρη τους. Το σπίτι του ζευγαριού έχει κοινό τοίχο με το διπλανό σπίτι, το οποίο ανακαινιζόταν.

  Μια μέρα, καθώς ο Jerome ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, άρχισε να ακούει θορύβους από την σοφίτα. «Κατάλαβα ότι κάποιος ήταν εκεί πάνω», είπε. Τότε κοίταξε ψηλά και είδε έναν φακό να λάμπει μέσα από τον εξαερισμό του δωματίου του. Οι χειρότερες υποψίες του επιβεβαιώθηκαν!

  Ο Jerome είπε: «Είδα ένα φως να βγαίνει από εκεί, σαν να έψαχνε μέρος για να μπορέσει να δει». Κάποιος βρισκόταν στο σπίτι τους και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους. Ο Jerome αποφάσισε να το ερευνήσει ο ίδιος. Έτσι, έβαλε μια κάμερα ασφαλείας στην σοφίτα.

  Μια μέρα αργότερα, είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα και παρακολούθησε με τρόμο τον μοναχικό άντρα που ανακαίνιζε το διπλανό σπίτι να μπαίνει στο δωμάτιο ακριβώς πάνω από το υπνοδωμάτιο του. Ήταν τρομακτικό! Ποιος ξέρει τι σκάρωνε. Ίσως έψαχνε ένα μέρος για να κοιμηθεί, ή σχεδίαζε κάτι πιο τρομακτικό.

  Δείτε στο παρακάτω βίντεο λεπτομέρειες:


  Το διαβάσαμε εδώ

  Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά