Love cake, από τον Γιώργο Τσούλη


Για το κέικ:400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική240 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου2 αυγά, medium240 ml νερό120 ml ξινόγαλο100 ml ηλιέλαιο3 κ.σ. κακάο + extra για το πασπάλισμα1 κ.γ….

εκχύλισμα βανίλιας1 κ.γ. μαγειρική σόδαΓια την επικάλυψη:200 γρ. τυρί κρέμα140 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική60 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρηςΓια το σερβίρισμα:Φράουλες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτεςΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.comΤο διαβάσαμε εδώ

Για το κέικ:

400 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

240 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

2 αυγά, medium

240 ml νερό

120 ml ξινόγαλο

100 ml ηλιέλαιο

3 κ.σ. κακάο + extra για το πασπάλισμα

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1 κ.γ. μαγειρική σόδα

Για την επικάλυψη:

200 γρ. τυρί κρέμα

140 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

60 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

Για το σερβίρισμα:

Φράουλες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά