Φτιάξτε αυτό το γλυκό του Αγίου Βαλεντίνου και θα τον ρίξετε! Θα “γλείφει” τα δάχτυλα του!


Φτιάξτε αυτό το γλυκό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα τον ρίξετε μια και καλή. Θα “γλείφει” τα δάχτυλα του και θα ξετρελαθεί με αυτό που θα του έχεις ετοιμάσει. Είναι το τέλειο γλυκό για εκε…

...ίνη την ημέρα!Αυτή η πουτίγκα είναι απολύτως γλυκιά και θα σας πάρει μόνο πέντε λεπτά για να το φτιάξετε!Σου βρήκαμε το ιδανικό μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! VIRAL ΕΙΔΗΣΗ ...

Φτιάξτε αυτό το γλυκό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θα τον ρίξετε μια και καλή. Θα “γλείφει” τα δάχτυλα του και θα ξετρελαθεί με αυτό που θα του έχεις ετοιμάσει. Είναι το τέλειο γλυκό για εκείνη την ημέρα!

Αυτή η πουτίγκα είναι απολύτως γλυκιά και θα σας πάρει μόνο πέντε λεπτά για να το φτιάξετε!Σου βρήκαμε το ιδανικό μακιγιάζ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Χρόνος προετοιμασίας

Συστατικά

7 λεπτά

2 κούπες κρέμα καρύδας

1 φλιτζάνι κατεψυγμένα σμέουρα

4 κουταλιές φυσικό σιρόπι σφενδάμου

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

6 κουταλιές σπόρους chia 2 κουταλιές της σούπας ακατέργαστο κακάο

Ετοιμασία

1. Για να κάνετε το στρώμα βατόμουρου, τοποθετήστε 1 φλιτζάνι κρέμα καρύδας, 1 φλιτζάνι παγωμένα σμέουρα, 2 κουταλιές στρογγυλό σιρόπι σφενδάμου και ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας σε ένα μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να γίνει ένα. Ανακατέψτε σε 3 κουταλιές σπόρων chia και ρίξτε μέσα σε ένα σφραγισμένο δοχείο. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για 3 ώρες.

2. Για να φτιάξετε τη στρώση σοκολάτας, τοποθετήστε σε ένα μπολ 1 φλιτζάνι κρέμα καρύδας, 2 κουταλιές της σούπας κακάο, 2 κουταλιές στρογγυλό σιρόπι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας. Ανακατέψτε μαζί μέχρι να γίνουν ένα. Ανακατέψτε σε 3 κουταλιές σπόρους chia και συνδυάστε όλα τα συστατικά. Ρίξτε στη βάση των βάζων που θα χρησιμοποιήσετε. Τοποθετήστε το στο ψυγείο για 3 ώρες.

3. Αφού φτιάξετε και τα δυο βάζετε τη γεύση βατόμουρου στην κορυφή της στρώσης σοκολάτας και σερβίρετε.

Αγίου Βαλεντίνου: Τα πιο “καuτά” σετ εσωρούχων για να ξελογιάσεις τον σύντροφο σου!

Του “Αγίου Βαλεντίνου” πλησιάζει και σου βρήκαμε τα πιο “καuτά” σετ εσωρούχων για να ξελογιάσεις τον σύντροφο σου εκείνη την ημέρα. Ποια λοιπόν τα πιο ωραία set για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα και να μην μπορεί να πάρει τα μάτια σου από πάνω του;

Ποια δεν θέλει να έχει μια ιδιαίτερη μέρα για τον σύντροφο της; Μετά την έξοδο σας πάτε σπίτι και εκεί ήρθε η ώρα για πιο τρυφερές καταστάσεις.

Ήρθε η ώρα να γιορτάσεις το σώμα σου, με ένα σετ εσωρούχων που θα σε κάνουν να νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και πιο αισθησιακή.

Φόρα τα στο δωμάτιο σου και φέρσου σε σένα όπως σου αξίζει. Εμείς σου βρήκαμε μερικά να φορέσεις εκείνη την ημέρα αλλά και όποια άλλη μέρα θέλεις

Δες τα σετ που ξεχωρίσαμε:

εσώρουχα

Θα βρεις το top εδώ και το κάτω εδώ

Αγίου Βαλεντίνο εσώρουχα

Θα το βρεις εδώ

κόκκινα εσώρουχα

Θα βρεις το top εδώ και το κάτω εδώ

κορμάκια εσώρουχα

Θα το βρεις εδώ

undefined

Θα βρεις το top εδώ και το κάτω εδώ

string

Θα βρεις το top εδώ και το κάτω εδώ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αφιέρωμα Άγιος Βαλεντίνος: 7 λόγοι που θα θέλεις τελικά να γιορτάσεις ακόμα κι αν δεν πιστεύεις!

Άγιος Βαλεντίνος 2019: 5 υπέροχα κοσμήματα κάτω των 20 ευρώ για να την αφήσεις άφωνη!

Διαβάστε περισσότερες γλυκές συνταγές στο Youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά