Νηστίσιμα τσουρέκια: Τα πιο αφράτα και νόστιμα τσουρέκια της Σαρακοστής που γίνονται καλύτερα από τα κανονικά


    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

    Νηστίσιμα τσουρέκια: Επιθυμείτε να κάνετε μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική και γευστική συνταγή για νηστίσιμα τσουρεκάκια; Θέλετε να έχετε μί…

    ...να έχετε μία γλυκιά συνταγή να σας συντροφεύει γευστικά για την περίοδο της σαρακοστής; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες από την ακόλουθη συνταγή. Αναλυτικότερα: Νηστίσιμα τσουρέκια – Εύκολη συνταγή:Νηστίσιμα τσουρέκια – Εύκολη συνταγή: Υλικά...


    Νηστίσιμα τσουρέκια: Επιθυμείτε να κάνετε μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική και γευστική συνταγή για νηστίσιμα τσουρεκάκια; Θέλετε να έχετε μία γλυκιά συνταγή να σας συντροφεύει γευστικά για την περίοδο της σαρακοστής; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες από την ακόλουθη συνταγή. Αναλυτικότερα:


    Νηστίσιμα τσουρέκια – Εύκολη συνταγή:

    Νηστίσιμα τσουρέκια – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

    – 50 γραμμάρια μαγιά νωπή
    – 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
    – 1 ποτήρι χλιαρό νερό
    – 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
    – 1 ποτήρι σπορέλαιο
    – Μαχλέπι
    – Κακουλέ
    – Ξύσμα πορτοκαλιού
    – 2 ποτήρια ζάχαρη
    – Μισό ποτήρι χυμό φρέσκου πορτοκαλιού
    – 2 βανιλιες


    Νηστίσιμα τσουρέκια: Εκτέλεση συνταγής

    – Βάζουμε στο μπολ 50 γραμμάρια μαγιά νωπή, 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, 1 ποτήρι χλιαρό νερό και 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι.
    – Ανακατεύουμε να γίνει χυλός.
    – Το σκεπάζουμε για 30 λεπτά.
    – Βάζουμε στη λεκάνη μας 1 ποτήρι σπορέλαιο, μαχλέπι, κακουλέ, ξύσμα πορτοκαλιού, 2 ποτήρια ζάχαρη, μισό ποτήρι χυμό φρέσκου πορτοκαλιού και 2 βανίλιες.
    – Ανακατεύουμε, τα υλικά μας.
    – Προσθέτουμε το προζύμι και σιγά – σιγά, ζυμώνοντας περίπου 1,100 γραμμάρια αλεύρι.
    – Σταυρώνουμε τη ζύμη και την σκεπάζουμε για 2 ώρες.
    – Στη συνέχεια την τοποθετούμε στον πάγκο μας την ζυμώνουμε ξανά.
    – Κόβοντας κομμάτια κάνουμε μπαστουνάκια η κορδόνια σχέδιο ό,τι θέλουμε.
    – Τοποθετούμε, τα υλικά μας στη λαδόκολλα και τα σκεπάζουμε για 30 λεπτα
    – Συνεχίζουμε να βάζουμε πάνω λάδι ή γάλα καρύδας και σουσάμι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά.


    Το διαβάσαμε εδώ

    Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά