«Μπαμπάτσικη» τυρόπιτα στο τηγάνι για τις λιγούρες στο γραφείο! Αφράτη τυρόπιτα στο τηγάνι με φέτα, ανθότυρο και γκούντα. Με την ευκαιρία, δείτε συνταγή για Σαρακατσάνικη τυρόπιτα.Για τη γέμισηΓια το άλειμμαΣήμερα ετοιμάσαμε για εσάς μία πεντανόστιμη, αφράτη και λαχταριστή τυρόπιτα στο τηγάνι για το γραφείο. Την γεμίσαμε με φέτα, ανθότυρο και γκούντα και ξετρελαθήκαμε. Είναι μία φανταστική ιδέα γ…
«Μπαμπάτσικη» τυρόπιτα στο τηγάνι για τις λιγούρες στο γραφείο! Αφράτη τυρόπιτα στο τηγάνι με φέτα, ανθότυρο και γκούντα. Με την ευκαιρία, δείτε συνταγή για Σαρακατσάνικη τυρόπιτα.
- Αλεύρι Για Όλες Τις Χρήσεις 600-700 γραμμάρια
- Γάλα Φρέσκο 300 γραμμάρια
- Βουτυρο 100 γραμμάρια
- Αυγά 2
- Ζάχαρη 2 κουταλάκια του γλυκού
- Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
- Ξερή Μαγιά 10 γραμμάρια
Για τη γέμιση
- Φέτα 300 γραμμάρια
- Ανθοτυρο 200 γραμμάρια
- Γκούντα 200 γραμμάρια τριμμένη
Για το άλειμμα
- Βουτυρο 50-100 γραμμάρια
Σήμερα ετοιμάσαμε για εσάς μία πεντανόστιμη, αφράτη και λαχταριστή τυρόπιτα στο τηγάνι για το γραφείο. Την γεμίσαμε με φέτα, ανθότυρο και γκούντα και ξετρελαθήκαμε. Είναι μία φανταστική ιδέα για ορεκτικό στα επίσημα και στα γιορτινά μας τραπέζια αφού μοιάζει πολύ με το τυροπιτάρι.
Όμως μπορούμε να την φτιάξουμε για κάθε περίσταση. Το ανθότυρο, η φέτα και η γκούντα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός και είναι αυτά τα υλικά που κάνουν την συγκεκριμένη τυρόπιτα αξεπέραστη. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε.
Παριανή τυρόπιτα χωρίς φύλλο: Το κόλπο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με το ελαιόλαδο
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράστηκε μια θεσπέσια συνταγή για Παριανή τυρόπιτα χωρίς φύλλο και αποκάλυψε το κόλπο της με το ελαιόλαδο.
Αν ωστόσο έχετε όρεξη για κρέας, μπορείτε να δείτε τη συνταγή για μπιφτέκια με κιμά από ζυγούρι.