Έπλενε καθημερινά το πρόσωπό της με γιαούρτι και απαλλάχτηκε από κάτι άκρως ενοχλητικό


Ρυτίδες: Ποιος είπε ότι πρέπει να φτάσεις σε μια συγκεκριμένη ηλικία για να αρχίζεις να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και να ανησυχείς για τυχόν χαλάρωση;Η πρόληψη είναι ότι σημαντικότερο μπορείς να χ…

...αρίσεις στον οργανισμό και το δέρμα σου και πριν σπεύσεις στο κοντινότερο φαρμακείο να προμηθευτείς παντός είδους κρέμες και μάσκες που υπόσχονται ενυδάτωση, σύσφιξη κι ένα αλαβάστρινο δέρμα ρίξε καλύτερα μια ματιά στην κουζίνα σου.Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο γιαούρτι...

Ρυτίδες: Ποιος είπε ότι πρέπει να φτάσεις σε μια συγκεκριμένη ηλικία για να αρχίζεις να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και να ανησυχείς για τυχόν χαλάρωση;

Η πρόληψη είναι ότι σημαντικότερο μπορείς να χαρίσεις στον οργανισμό και το δέρμα σου και πριν σπεύσεις στο κοντινότερο φαρμακείο να προμηθευτείς παντός είδους κρέμες και μάσκες που υπόσχονται ενυδάτωση, σύσφιξη κι ένα αλαβάστρινο δέρμα ρίξε καλύτερα μια ματιά στην κουζίνα σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο γιαούρτι και λίγο λεμόνι. Η σπιτική συνταγή που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις ρυτίδες και να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο. Παράλληλα δεν φαντάζεστε τι θα συμβεί αν ρίξετε γιαούρτι μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας σας.

Έπλενε καθημερινά το πρόσωπό της με γιαούρτι και απαλλάχτηκε από κάτι άκρως ενοχλητικό

  • 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού

Αναμειγνύουμε τα δύο συστατικά. Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό για να βοηθήσουμε να ανοίξουν οι φραγμένοι πόροι. Σκουπίζουμε με καθαρή πετσέτα. Τρίβουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό μας και αφήνουμε να στεγνώσει για 20 έως 30 λεπτά. Ξεπλένουμε και ενυδατώνουμε.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σπιτικές μάσκες για φυσικό, στιγμιαίο λίφτινγκ, αλλά και για την εξασθένιση των κηλίδων και των σημαδιών της ακμής.

Μην πετάτε το ληγμένο γιαούρτι – Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μ’ αυτό

Γιαούρτι: Έχετε στο ψυγείο σας γιαούρτι και δεν προλάβατε να το καταναλώσετε όλο πριν λήξει; Δείτε τις φανταστικές χρήσεις του που μέχρι σήμερα αγνοούσατε! Χρησιμοποιήστε το για την περιποίηση του κήπου σας! Και όμως! Παράλληλα δείτε και 29 λόγους που πρέπει να καταναλώνουμε γιαούρτι καθημερινά.

Και όμως! Το γιαούρτι είναι θρεπτικό όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα λουλούδια μας! Αναμείξτε σε ένα δοχείο ψεκάσματος ίση ποσότητα νερού και γιαουρτιού και ψεκάστε τα λουλούδια και τα λαχανικά σας στον κήπο ή στο μπαλκόνι σας! Τα λαχανικά σας θα είναι πιο νόστιμα και τα λουλούδια σας πιο φρέσκα!

Το γιαούρτι κάνει καλό στην επιδερμίδα είτε όταν το τρώμε είτε όταν το βάζουμε κατευθείαν στο δέρμα μας! Τι μπορείτε να κάνετε; Βάλτε το για 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων και απλώστε το σε όλο σας το πρόσωπο. Αφήστε το να κρυώσει για περίπου 20 λεπτά και έπειτα ξεβγάλτε με άφθονο ζεστό νερό.

Οι πόροι σας θα καθαρίσουν και αμέσως θα νιώσετε την επιδερμίδα σας πιο σφιχτή! Επίσης αν αρπάξατε λίγο στην παραλία από τον καuτό ήλιο, απλώστε το γιαούρτι κατευθείαν στο δέρμα σας και αυτό θα σε ενυδατώσει και θα σας ανακουφίσει από τους πόνους του καψίματος!

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το ληγμένο γιαούρτι

Φυσικό λίφτινγκ με γιαούρτι και λεμόνι – Δείτε πως θα το φτιάξετε

Γιαούρτι με λεμόνι μια σπιτική συνταγή για να εξαλείψετε τις ρυτίδες μια άκρως αποτελεσματική και φυσική λύση για να σφίξετε το δέρμα σας και να δώσετε μια νεανική εμφάνιση, είναι ο συνδυασμός γιαουρτιού και χυμού λεμονιού.

Οι σπιτική συνταγή που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις ρυτίδες και να συσφίξετε το χαλαρό δέρμα στο πρόσωπο.

  • 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
  • Αναμειγνύουμε τα δύο συστατικά.
  • Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό για να βοηθήσουμε να ανοίξουν οι φραγμένοι πόροι.
  • Σκουπίζουμε με καθαρή πετσέτα.
  • Τρίβουμε το μείγμα ομοιόμορφα πάνω στο πρόσωπό μας και αφήνουμε να στεγνώσει για 20 έως 30 λεπτά.
  • Ξεπλένουμε και ενυδατώνουμε.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σπιτικές μάσκες για φυσικό, στιγμιαίο λίφτινγκ, αλλά και για την εξασθένιση των κηλίδων και των σημαδιών της ακμής.

Παράλληλα δείτε τι θα συμβεί στο σώμα σας αν αρχίσετε να πίνετε ρόφημα μαϊντανού με λεμόνι και μέλι.

Ρυτίδες τέλος με τη βοήθεια του λεμονιού

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά