Ήξερες τι θα γίνει αν ψήσετε τα αυγά με το τσόφλι στον φούρνο; Θα τρέξετε να το κάνετε


Μπορεί να σας ακούγεται πολύ περίεργο αλλά αυτός ο τρόπος για να μαγειρέψετε τα αυγά σας, θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Θα το κάνετε συνέχεια όταν δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε.
Τα βραστά αυγά …


Loading...


Μπορεί να σας ακούγεται πολύ περίεργο αλλά αυτός ο τρόπος για να μαγειρέψετε τα αυγά σας, θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια. Θα το κάνετε συνέχεια όταν δείτε τι μπορείτε να φτιάξετε.

Τα βραστά αυγά είναι απίθανα και υπάρχουν πολλές συνταγές με αυτά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν ένα υγιεινό σνακ ή να φτιάξετε νόστιμα ορεκτικά, αλλά αν χρειάστηκε ποτέ να φτιάξετε μεγάλη ποσότητα βραστών αβγών, τότε ξέρετε πόσο δύσκολο είναι.

Χρειάζεται να βρείτε την μεγαλύτερη κατσαρόλα σας και μετά να περιμένετε πρώτα να βράσει το νερό και μετά τα αβγά. Μάλιστα μπορεί η κατσαρόλα να βλάψει τα αυγά, όπως θα δείτε εδώ. Επιπλέον, μπορεί την μία φορά να σας πετύχουν, αλλά την επόμενη να βγουν όλα χάλια.

Για να φτιάξετε εύκολα πολλά βραστά αβγά, ξεχάστε το μάτι της κουζίνας, ο πιο γρήγορος και ο εξυπνότερος τρόπος είναι στον φούρνο! Μπορεί να σας ακούγεται παράξενο να ψήσετε αβγά με το τσόφλι, αλλά είναι ένας απλός τρόπος για να φτιάξετε πολλά βραστά αβγά σε μόλις μισή ώρα.

Τα αβγά θα βγουν τέλεια αν τα ψήσετε στον φούρνο. Το τσόφλι δεν θα σπάσει και θα μαγειρευτούν μια χαρά μέσα. Επίσης, δεν θα χρειαστεί να πλύνετε πολλά πιάτα. Μπορείτε να φτιάξετε πολλά αβγά ταυτόχρονα, περισσότερα ίσως από ότι με την κατσαρόλα.

Τρυπάει τα αυγά με πινέζες πριν τα βράσει – Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει

Τα αυγά μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς τρόπους, άλλους πιο εύκολους και άλλους πιο δύσκολους. Θέλετε όμως να μάθετε ένα κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια στο μαγείρεμα των αυγών;

Τι μπορεί να συμβεί αν τα τρυπήσετε με μια πινέζα πριν τα βράσετε; Σίγουρα, δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να το κάνετε, και από σήμερα θα το εφαρμόζετε κάθε φορά όταν μαγειρεύετε. Μάλιστα αν πλένετε τα αυγά σας πριν τα μαγειρέψετε, σας έχουμε έναν λόγο για να το σταματήσετε αμέσως, αφού μπορεί να βλάψετε την υγεία σας με αυτό τον τρόπο.

Χρησιμοποιήστε πινέζες για να πετυχαίνετε τέλεια σφιχτά αυγά κάθε φορά! Αυτό μειώνει την πίεση των αυγών, και όταν είναι έτοιμα, απλά ανακινήστε τα για να τα ξεφλουδίσετε πιο εύκολα. Τοποθετήστε την πινέζα στη στρογγυλεμένη πλευρά, καθώς εκεί συγκεντρώνεται ο αέρας.

αυγά με πινέζες


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...