Φτιάξε πίτσα στην κούπα σου μέσα σε ένα λεπτό


Είναι αλήθεια πως με το #μένουμεσπίτι έχεις –κι έχουμε- πια εξαντλήσει και τις ιδέες για μεσημεριανό φαγητό. Το «τι τρώμε πάλι σήμερα» έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές αυτούς τους δύο μήνες σχεδόν, και π…

...ια δεν ξέρεις τι άλλο να φτιάξεις. Το μόνο θετικό είναι πως αν μένεις μόνη σου δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, γιατί ένα φαγητό, το τρως για δυο μέρες.Αν όμως και πάλι έχεις εξαντλήσει όλες τις εναλλακτικές σου, σου έχουμε μία συνταγή εύκολη και πολύ γρήγορη που θα λύσει τα χέρια....

Είναι αλήθεια πως με το #μένουμεσπίτι έχεις –κι έχουμε- πια εξαντλήσει και τις ιδέες για μεσημεριανό φαγητό. Το «τι τρώμε πάλι σήμερα» έχει ειπωθεί ουκ ολίγες φορές αυτούς τους δύο μήνες σχεδόν, και πια δεν ξέρεις τι άλλο να φτιάξεις. Το μόνο θετικό είναι πως αν μένεις μόνη σου δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, γιατί ένα φαγητό, το τρως για δυο μέρες.

Αν όμως και πάλι έχεις εξαντλήσει όλες τις εναλλακτικές σου, σου έχουμε μία συνταγή εύκολη και πολύ γρήγορη που θα λύσει τα χέρια. Μπορείς είτε να την ετοιμάσεις για το βραδινό σου, είτε για το μεσημεριανό.

Πίτσα σε φλιτζάνι έχεις δοκιμάσει ποτέ; Αν όχι ήρθε η μέρα που θα το κάνεις κι αυτό. Θέλεις περίπου δέκα λεπτά για να την προετοιμασία κι ένα λεπτό για να την φτιάξεις στον φούρνο μικροκυμάτων σου.

Τι θα χρειαστείς:

4 κ.σ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/8 κ.γ μπέικιν πάουντερ
λίγο αλάτι
λιγότερο από μισό κ.γ μαγειρική σόδα
3 κ.σ γάλα
1 κ.σ ελαιολαδο
1 κ.σ χυμό τομάτας
2 κ.σ τριμμένη μοτσαρέλα
κόκκινη πιπεριά σε κομμάτια
ελιές σε κομμάτια
ρίγανη

Δες στο βίντεο πως ακριβώς θα τη φτιάξεις. 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά