“The best Chocolate Cake Ever”: Εύκολη και Πεντανόστιμη Πάστα Σοκολάτας


Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με ακόμα μια γλυκιά συνταγή από την Pastry Designs και συγκεκριμένα σας έχουμε εύκολη και πεντανόστιμη πάστα σοκολάτας, ενώ αν θέλετε κάτι πιο… δύσκολο σας έχουμ…

...ε και κορμό σοκολάτας. Πάμε να δούμε αναλυτικά την συνταγή παρακάτω στο Athensmagazine.gr: Εύκολη και Πεντανόστιμη Πάστα Σοκολάτας Υλικά (Ingredients): 300γρ. κέικ (300gr. cake) 200ml σιρόπι (200ml syrup) 500ml κρέμα γάλακτος (500ml whipping cream) 300γρ. πραλίνα "Soudis" (300gr. "Soudis" praline 10γρ. ζελατίνη σε σκόνη (10gr. gelatin powder) 3...

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με ακόμα μια γλυκιά συνταγή από την Pastry Designs και συγκεκριμένα σας έχουμε εύκολη και πεντανόστιμη πάστα σοκολάτας, ενώ αν θέλετε κάτι πιο… δύσκολο σας έχουμε και κορμό σοκολάτας.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την συνταγή παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Εύκολη και Πεντανόστιμη Πάστα Σοκολάτας

Υλικά (Ingredients):

  • 300γρ. κέικ (300gr. cake)
  • 200ml σιρόπι (200ml syrup)
  • 500ml κρέμα γάλακτος (500ml whipping cream)
  • 300γρ. πραλίνα “Soudis” (300gr. “Soudis” praline
  • 10γρ. ζελατίνη σε σκόνη (10gr. gelatin powder)
  • 3 κ.σ. κρύο νερό (3 tbsp cold water)
  • 125ml νερό (125ml water)
  • 225γρ. ζάχαρη (225gr. sugar)
  • 30γρ. κακάο (30gr. cocoa)
  • 130ml κρέμα γάλακτος (130ml heavy cream)

Για περισσότερες συνταγές κάντε εγγραφή στο κανάλι της Pastry Designs στο Youtube

Ζουμερά Brownies Σοκολάτας – The best Fudge Brownies

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με ακόμα μια γλυκιά συνταγή της Pastry Designs και συγκεκριμένα ζουμερά brownies σοκολάτας, ενώ αν θέλετε κάτι διαφορετικό σας έχουμε και σοκολατένιο κορμό.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την συνταγή στο Athensmagazine.gr:

Το ταψάκι που χρησιμοποίησα είναι 20×20 εκ.

Υλικά (Ingredients):

250γρ. ζάχαρη (250gr. sugar)

250γρ. λιωμένο βούτυρο (250gr. melted butter)

2 βανιλίνες (2 vanillins)

2 αυγά (2 eggs)

115γρ. λιωμένη κουβερτούρα (115gr.melted chocolate)

95γρ. αλεύρι (95gr. flour)

35γρ. κακάο (35gr. cocoa)

1/2 κ.γ. αλάτι (1/2 tsp salt)

115γρ. σπασμένη κουβερτούρα (115gr. chocolate chips)

Για περισσότερες συνταγές κάντε εγγραφή στο κανάλι της Pastry Designs στο Youtube


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά