200 γρ. βρώμη45 γρ. λιναρόσπορο125 γρ. βούτυρο αμυγδάλου90 γρ. μέλι½ κ.γ. κανέλα σε σκόνη1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας1 πρέζα αλάτι¼ πράσινο μήλο, τριμμένο στο χοντρό τρίφτηΔιάβασε τη συνέχεια στο giorgos…
200 γρ. βρώμη
45 γρ. λιναρόσπορο
125 γρ. βούτυρο αμυγδάλου
90 γρ. μέλι
½ κ.γ. κανέλα σε σκόνη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι
¼ πράσινο μήλο, τριμμένο στο χοντρό τρίφτη
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com