Carrot Cake με επικάλυψη πραλίνας φουντουκιού


110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου100 γρ. καστανή ζάχαρη2 ώριμες μπανάνες160 γρ. καρότα περασμένα στο χοντρό τρίφτη2 αυγά large240 γρ. αλεύρι γοχ1 κγ σόδα½ κγ εκχύλισμα βανίλιας½ κγ κανέλα τριμμέ…


110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. καστανή ζάχαρη
2 ώριμες μπανάνες
160 γρ. καρότα περασμένα στο χοντρό τρίφτη
2 αυγά large
240 γρ. αλεύρι γοχ
1 κγ σόδα
½ κγ εκχύλισμα βανίλιας
½ κγ κανέλα τριμμένη
¼ κγ γαρύφαλλο τριμμένο
¼ κγ αλάτι
120 γρ. γάλα

Υλικά για την επικάλυψη

250 γρ. τυρί κρέμα
150 γρ. πραλίνα φουντουκιού
200 γρ. άχνη ζάχαρη

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά