Γλυκές… τιμές για το Πάσχα στο Βενέτη σε τσουρέκια και σοκολατένια αυγά!


Μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα και πασχαλινά προϊόντα στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

Τσουρέκι από 4,95 ευρώ και σοκολατένιο αυγό από 3,95 ευρώ

Πάνω από 60 νηστίσιμα προϊόντα προσφέρει ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ, …

...στην τελική ευθεία πριν το Πάσχα. Μέσα σε κάθε ΒΕΝΕΤΗ έχει διαμορφωθεί ειδική γωνιά με ποικιλία εκλεκτών προϊόντων και γεύσεων για τις ημέρες της νηστείας, δίνοντας πάντα έμφαση στην παράδοση και στην πρόσμειξη των πιο αγνών υλικών με φρέσκες πρώτες ύλες: Ευρεία γκάμα από...

Μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα και πασχαλινά προϊόντα στο φούρνο ΒΕΝΕΤΗ

Τσουρέκι από 4,95 ευρώ και σοκολατένιο αυγό από 3,95 ευρώ

Πάνω από 60 νηστίσιμα προϊόντα προσφέρει ο Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ, στην τελική ευθεία πριν το Πάσχα. Μέσα σε κάθε ΒΕΝΕΤΗ έχει διαμορφωθεί ειδική γωνιά με ποικιλία εκλεκτών προϊόντων και γεύσεων για τις ημέρες της νηστείας, δίνοντας πάντα έμφαση στην παράδοση και στην πρόσμειξη των πιο αγνών υλικών με φρέσκες πρώτες ύλες: Ευρεία γκάμα από φουρνιστά, λαχταριστά προϊόντα κρουασαντερί, κρύα σάντουιτς, μεγάλη ποικιλία γλυκών, πολλαπλές γεύσεις από κουλούρια- μπισκότα & κριτσίνια και μια σειρά προϊόντων για πρωινό.

Για τις ημέρες του Πάσχα, η ΒΕΝΕΤΗΣ προτείνει μια πλούσια σειρά από απολαυστικές πασχαλινές προτάσεις αλλά και πολλαπλές γεύσεις αφράτων τσουρεκιών, όπως το πολίτικο κλασικό, το τσουρέκι σοκολάτα καρύδια αλλά και το νέο λαχταριστό τσουρέκι κρέμα με σταφίδες, που πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή στα ράφια του Φούρνου ΒΕΝΕΤΗ! Eπίσης, παραδοσιακά στο ΒΕΝΕΤΗ θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από σοκολατένια αυγά και σοκολατένια προϊόντα σε διάφορα σχήματα, νόστιμα πασχαλοκούλουρα και λαχταριστά λαμπροκούλουρα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, στο κλίμα των ημερών, οι τιμές των τσουρεκιών ΒΕΝΕΤΗ ξεκινούν από 4,95 ευρώ ενώ των σοκολατένιων αυγών από 3,95 ευρώ!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά