Το “μαγικό” πρόγραμμα γuμναστικής που θα σε κάνει να κάψεις 500 θερμίδες πανεύκολα!


Αν αυτή η καραντίνα δεν είναι μια καλή ευκαιρία για να γuμναστείς τότε ποια είναι; Παραμένεις στο σπίτι με άπλετο ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρεις πως να γεμίσεις τις κενές σου ώρες. Οπότε, να ένας καλός…

... λόγος για να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου δημιουργικά και να χαρίσεις στο σώμα σου τόνωση και ταυτόχρονα να χάσεις τα περιττά κιλά που ήθελες. 500 θερμίδες με μία και μόνο προπόνηση; Αμέ! Το παρακάτω workout είναι πολύ δυναμικό και υπόσχεται να κάψεις τις περιττές θερμίδες...

Αν αυτή η καραντίνα δεν είναι μια καλή ευκαιρία για να γuμναστείς τότε ποια είναι; Παραμένεις στο σπίτι με άπλετο ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρεις πως να γεμίσεις τις κενές σου ώρες. Οπότε, να ένας καλός λόγος για να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου δημιουργικά και να χαρίσεις στο σώμα σου τόνωση και ταυτόχρονα να χάσεις τα περιττά κιλά που ήθελες.

500 θερμίδες με μία και μόνο προπόνηση; Αμέ! Το παρακάτω workout είναι πολύ δυναμικό και υπόσχεται να κάψεις τις περιττές θερμίδες μέσα σε 45 λεπτά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες της personal trainer και φυσικά να μην τα παρατήσεις. Στο video θα βρεις και πιο εύκολες versions των ασκήσεων που η ίδια προτείνει, τις οποίες φυσικά μπορείς να ακολουθήσεις αν κουραστείς. Μην ξεχάσεις να ενυδατώνεσαι κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου. Είναι πολύ βασικό!

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, φρόντισε και τη διατροφή σου, δες εδώ τις 3 πιο υγιεινές δίαιτες και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει. Μην περιμένεις να δεις θαύματα στο σώμα σου αν γuμνάζεσαι και μετά τρως ένα-δυο γλυκά στον καναπέ. Όπως καταλαβαίνεις με αυτόν τον τρόπο θα πάρεις ξανά όλες τις θερμίδες τις οποίες πάλεψες σκληρά να κάψεις.

Απόκτησε το σώμα των ονείρων σου μέσα σε 12 λεπτά!

Υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει καλογuμνασμένους και γραμμωμένους κοιλιακούς; Δεν νομίζω! Σίγουρα όμως θέλει κόπο για να τους αποκτήσεις… Ή και όχι! Ένας σωστός συνδυασμός διατροφής και γuμναστικής θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου γρήγορα και εύκολα. Το Athensmagazine.gr αφού ήρθε η ώρα να σου δείξει το πιο απλό και γρήγορο πρόγραμμα γuμναστικής!

Αν λοιπόν θέλεις αυτούς τους κοιλιακούς που βλέπεις στα περιοδικά και ζηλεύεις, ήρθε η ώρα να τους αποκτήσεις. Και αυτό το γρήγορο workout που θα δεις παρακάτω θα κάνει τους κοιλιακούς σου να πάρουν φωτιά –μεταφορικά και κυριολεκτικά-.

Μην μας πεις πως δεν σου περισσεύουν 12 λεπτά να κάνεις τις ασκήσεις που θα δεις στο βίντεο γιατί δεν θα σε πιστέψουμε. Βάλε το κολάν σου και τα αθλητικά σου και «πιάσε δουλειά».

Ωστόσο, αν ο στόχος σου δεν είναι μόνο οι κοιλιακοί, δες εδώ ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για τα πόδια σου!

3+1 ασκήσεις γuμναστικής που θα σου χαρίσουν άψογο σώμα χωρίς καν να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι σου!

Ο ελεύθερος χρόνος σου μπορεί να είναι άπλετος αυτή την περίοδο αλλά η έξοδος σου περιορισμένη και τα γuμναστήρια κλειστά. Αυτή τη φορά όμως δεν χωράει καμία δικαιολογία για να αναβάλεις και πάλι τη γuμναστική σου κι αυτό γιατί εμείς σου βρήκαμε τον πιο απλό τρόπο.

Βρήκαμε για σένα που ναι μεν είσαι σε… στέρηση εξόδου αλλά θες να διατηρήσεις τη φόρμα σου τις 4 κορυφαίες ασκήσεις που δεν θα χρειαστεί ούτε να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι σου!

Άσκηση 1: Για γλουτούς

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα χέρια κοντά στα πλευρά σας. Σηκώστε τη λεκάνη σας, σφίγγοντας τόσο τους κοιλιακούς, όσο και τους γλουτούς. Μείνετε στη θέση αυτή για δύο λεπτά. Κατεβάστε τη λεκάνη σας αργά στην αρχική θέση και κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων. Στη συνέχεια ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα χέρια κοντά στα πλευρά σας. Σηκώστε το ένα πόδι ψηλά και ανεβάστε πάλι τη λεκάνη, στηριζόμενοι μόνο στο άλλο πόδι, που πατάει στο έδαφος. Μείνετε στη θέση αυτή για δύο λεπτά. Κατεβάστε τη λεκάνη σας αργά στην αρχική θέση και κάντε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Άσκηση 2: Για κοιλιακούς και κορμό

Η γνωστή σανίδα είναι μια άσκηση που γuμνάζει πολλούς μυς του σώματος ταυτόχρονα. Πρόκειται για μια στατική μορφή άσκησης, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσετε το σώμα σας σε μια συγκεκριμένη θέση για κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς να κινείστε.

Για να ξεκινήσετε, ξαπλώστε μπρούμυτα στο πάτωμα. Λυγίστε τους αγκώνες σας σε γωνία 90 μοιρών έτσι ώστε να είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με τους ώμους σας. Το σώμα σας θα πρέπει να σχηματίζει μια ευθεία γραμμή από το κεφάλι ως τις φτέρνες σας, ενώ θα πρέπει να στηρίζεστε μόνο στους πήχεις των χεριών σας και στα δάχτυλα των ποδιών σας. Να θυμάστε ότι οι αγκώνες σας θα πρέπει να βρίσκονται ακριβώς κάτω από τους ώμους σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα ή δύο λεπτά τη φορά.

γuμναστική σπίτι

Άσκηση 3: Για πλάγιους κοιλιακούς

Ξαπλώστε ανάσκελα, με την πλάτη σας να ακουμπάει στο έδαφος και τα γόνατά σας λυγισμένα. Τα χέρια σας πρέπει να βρίσκονται λυγισμένα δίπλα στο κεφάλι σας. Ανασηκώστε τα πόδια σας στον αέρα ώστε να έρθουν σε ορθή γωνία με το έδαφος. Ανασηκώστε τους ώμους σας από το έδαφος, ενώ πάντα ο αυχένας σας βρίσκεται σε ευθεία με τη σπονδυλική σας στήλη. Στρίψτε το σώμα σας προς την αριστερή πλευρά ώστε να ακουμπήσει ο αγκώνας του δεξιού χεριού στο αριστερό γόνατο, ενώ το δεξί πόδι τεντώνει ευθεία μπροστά και μετά στρίψτε από την δεξιά πλευρά, ακουμπώντας τον άλλο αγκώνα στο αντίθετο γόνατο, ενώ το άλλο πόδι τεντώνει ευθεία μπροστά. Εκτελέστε 2-3 σετ των 30 δευτερολέπτων το καθένα.

Άσκηση 4: Για ραχιαίους

Ξαπλώστε μπρούμυτα με τεντωμένο τον κορμό και τα χέρια λυγισμένα να ακουμπάνε στα αυτιά. Σιγά σιγά σηκώστε το στήθος σας από το έδαφος. Κρατηθείτε για λίγο χρόνο στην ψηλότερη θέση -περίπου 2 δευτερόλεπτα- κι έπειτα επιστρέψτε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε για 10-15 φορές με σταθερές και αργές κινήσεις.

Αν παράλληλα θέλεις να χάσεις και βάρος εύκολα και άμεσα, ρίξε μια ματιά σε αυτή τη δίαιτα που σου υπόσχεται να χάσεις 8 κιλά σε 7 μόνο ημέρες!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά