Το θαυματουργό γιατροσόφι με σκόρδο που αν το πιείτε θα ζήσετε 100 χρόνια!


Το θαυματουργό γιατροσόφι με σκόρδο που αν το πιείτε θα ζήσετε 100 χρόνια!
Αυτό το αρχαίο δώρο θα βοηθήσει να αποφράξετε τις αρτηρίες σας, προλαμβάνει λοιμώξεις, μειώνει την υψηλή χοληστερόλη και ενι…

...σχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αυτή η συνταγή θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πολλά και διάφορα θέματα υγείας, όπως: κρυολογήματα, κούραση, μολύνσεις, αθηροσκλήρωση και συμβάλει στη μείωση της υψηλής χοληστερόλης. Γενικά, από την αρχαίότητα το σκόρδο είναι θεραπεία...

Το θαυματουργό γιατροσόφι με σκόρδο που αν το πιείτε θα ζήσετε 100 χρόνια!

Αυτό το αρχαίο δώρο θα βοηθήσει να αποφράξετε τις αρτηρίες σας, προλαμβάνει λοιμώξεις, μειώνει την υψηλή χοληστερόλη και ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Αυτή η συνταγή θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πολλά και διάφορα θέματα υγείας, όπως: κρυολογήματα, κούραση, μολύνσεις, αθηροσκλήρωση και συμβάλει στη μείωση της υψηλής χοληστερόλης. Γενικά, από την αρχαίότητα το σκόρδο είναι θεραπεία και είναι πολύ υγιεινή και ωφέλιμη δεδομένου ότι διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και καθαρίζει το συκώτι σας.
Με καθαρό συκώτι ωφελείτε ολόκληρο το σώμα: Το συκώτι μας, μας εξομολογείται και μας συμβουλεύει…και ισχυρό ανοσοποιητικό, πραγματικά ο οργανισμός μπορεί να αντιμετωπίσει τα πάντα: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα!
μέχρι ΚΑΙ αυτοάνοσα:

γιατροσόφι με σκόρδο

Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά για αυτό το ισχυρό γιατροσόφι:

Υλικά

  • 4 βιολογικά λεμόνια ολόκληρα με την φλούδα
  • 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο
  • 2 λίτρα νερό
  • 1 ρίζα τζίντζερ 3-4 εκ. ή 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τζίντζερ

Προετοιμασία:

1. Πλύνετε καλά τα λεμόνια και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια

2. Καθαρίστε το σκόρδο

3. Ανακατέψτε το σκόρδο, τα λεμόνια και το τζίντζερ στο μπλέντερ

4. Αδειάστε το μείγμα σε μια κατσαρόλα

5. Προσθέστε το νερό και ανακατεύετε μέχρι να αρχίσει να βράζει

6. Μετά από αυτό, αφήστε το να κρυώσει

7. Σουρώστε το και ρίξτε το διάλυμα σε γυάλινη φιάλη.

Χρήση:

Πίνετε αυτό το ρόφημα, αφού συνεννοηθείτε με ειδικό, με άδειο στομάχι, 2 ώρες πριν το γεύμα κάθε ημέρα για τρεις εβδομάδες. Μετά από 3 εβδομάδες, κάνετε μία παύση για μία εβδομάδα και εν συνέχεια καταναλώστε για άλλες 3 εβδομάδες.

Μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι εάν θεωρείτε ότι η γεύση του είναι αρκετά έντονη.

Θα αισθανθείτε το σώμα σας να αναζωογονείται και να αναρρώνει μετά από 3 εβδομάδες.

Αυτό το αρχαίο ρόφημα μπορεί να βοηθήσει στο να αποφευχθεί η αποτιτάνωση, που είναι το αποτέλεσμα της ανάπτυξης πέτρας στα νεφρά και μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να αποφευχθούν θρομβώσεις του αγγειακού συστήματος.

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής. Το news-tora.eu δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, άσκηση, διατροφή, εφαρμογή φαρμάκων ή οποιαδήποτε άλλη παρόμοια ενέργεια που προκύπτει από την ανάγνωση ή την παρακολούθηση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το άρθρο. Πριν από την εφαρμογή οποιασδήποτε θεραπείας, παρακαλείστε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ή άλλον φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ήπιε σκόρδο με λεμόνι: Μόλις δείτε τι συνέβη θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να πιείτε λεμόνι με σκόρδο; Ακούγεται αηδιαστικό αλλά μόλις μάθετε τι κάνει θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς;

Η μικροβιολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αγγελική Πιττίδη-Τριανταφύλλου εξαίρει τις ευεργετικές ιδιότητές του και προτείνει μια απλούστατη συνταγή με σκόρδο και λεμόνι για τον καθαρισμό των αγγείων:

«Το σκόρδο είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων για τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό. Όλοι ξέρουμε ότι βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, αλλά ίσως δε γνωρίζουμε τόσο καλά την ισχυρή αποτοξινωτική του δράση. Είναι λοιπόν ωφέλιμο σε όσους πάσχουν από εκζέματα, ακμή, ψωρίαση και άλλες δερματικές παθήσεις.

Είναι ένα φυσικό αντιβιοτικό και παλιά συνιστούσαν σε όσους έπασχαν από πνευμονική φυματίωση, αλλά και χρόνια βρογχίτιδα, να τρώνε καθημερινά αρκετά σκόρδα. Ως φάρμακο κατά της γρίπης διαφημίστηκε πολύ στην επιδημία του 1918. Πολύ ωφέλιμο είναι επίσης για όσους έχουν παράσιτα στο έντερο και μάλιστα για τους οξύουρους, όπου συνιστώνται και υποκλυσμοί με χυμό σκόρδου», υπογραμμίζει η γιατρός.

Έβαλε λεμόνι με μαγειρική σόδα και χαμομήλι. Στη συνέχεια το ήπιε και…

Δείτε και Απαλλαγείτε από τα παράσιτα με 1 μόνο φυσικό συστατικό

Λεμόνι με σκόρδο

Τι γίνεται με τη μυρωδιά;
«Η άσχημη μυρωδιά του είναι πρόβλημα, γι΄ αυτό ένας καθηγητής μας, μας σύστηνε να το τρώμε προ του φαγητού και μάλιστα καλύτερα το βράδυ και να τρώμε κάτι γλυκό από πάνω. Κάτι επίσης που συνήθιζαν οι παλιοί ήταν να ψιλοκόβουν ένα σκόρδο κάθε βράδυ και να το τρώνε, σχεδόν να το καταπίνουν, με γιαούρτι».

Πώς καθαρίζουν τα αγγεία
«Το σκόρδο θεωρείται πολύ ωφέλιμο και για τον καθαρισμό των αγγείων από την αθηρωματική πλάκα. Γι΄ αυτό σας παραθέτω μια συνταγή:

Πάρτε έξι λεμόνια, πλύνετέ τα και ρίξτε τα ολόκληρα σε ζεστό νερό να πάρουν μια βράση. Στη συνέχεια κόψτε τα σε κομμάτια και βάλτε τα στο μίξερ με τριάντα σκελίδες σκόρδο. Ανακατέψετε τα όλα μαζί με μισό λίτρο βραστό νερό.

Βούτηξε λεμόνι σε μαγειρική σόδα, το ήπιε και νίκησε θανατηφόρα ασθένεια!

Φυλάξτε το μείγμα στο ψυγείο και κάθε βράδυ, καλύτερα προ φαγητού, τρώτε μια κουταλιά της σούπας για είκοσι μέρες. Διακόψτε έναν μήνα και επαναλάβετε άλλες είκοσι μέρες. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μια φορά τον χρόνο».

Και καταλήγει: «Τρώτε λοιπόν αρκετά σκόρδα και θα διαπιστώστε ότι, εκτός από αντιβιοτικές και καθαρτικές ιδιότητες, μπορούν να φροντίσουν και την ομορφιά σας!».

Η “τροφή”, έχει φροντίσει και έχει εξασφαλίσει για τους φίλους της Πυκνογενόλη: (καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια), με τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά) σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά