Ανακατεύει κανέλα, μαύρη ζάχαρη και μέλι και τρίβει το μείγμα στα χείλη της – Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!


Όλες μας θέλουμε να έχουμε απαλά και βελούδινη χείλη αλλά μερικές φορές ο καιρός δεν είναι σύμμαχος μας σε αυτή την επιθυμία. Μπορούμε όμως να τα αποκτήσουμε πανεύκολα δημιουργώντας μόνες μας ένα μονα…

...δικό scrub από υλικά που σίγουρα υπάρχουν στο σπίτι μας. Θα χρειαστείτε: 2 κ.σ καστανή ζάχαρη1 κ.γ ελαιόλαδο1 κ.γ μέλι½ κ.γ κανέλα1 βαζάκι Εκτέλεση: Ανακατεύετε όλα τα υλικά προσεκτικά, μέχρι να δημιουργήσετε ένα πλήρως ομογενοποιημένο μείγμα. Τοποθετείστε στο βαζάκι σας Εφαρμογή: Τρίψε...

Όλες μας θέλουμε να έχουμε απαλά και βελούδινη χείλη αλλά μερικές φορές ο καιρός δεν είναι σύμμαχος μας σε αυτή την επιθυμία. Μπορούμε όμως να τα αποκτήσουμε πανεύκολα δημιουργώντας μόνες μας ένα μοναδικό scrub από υλικά που σίγουρα υπάρχουν στο σπίτι μας.

Θα χρειαστείτε:

2 κ.σ καστανή ζάχαρη
1 κ.γ ελαιόλαδο
1 κ.γ μέλι
½ κ.γ κανέλα
1 βαζάκι

Εκτέλεση:

Ανακατεύετε όλα τα υλικά προσεκτικά, μέχρι να δημιουργήσετε ένα πλήρως ομογενοποιημένο μείγμα. Τοποθετείστε στο βαζάκι σας

Εφαρμογή:

Τρίψε ελαφρά τα χείλη σας με το scrub, μέχρι το σημείο να μην πονάνε. Μην ξεχνάτε! Θέλετε να τα ενυδατώσετε, όχι να τα τραυματίσετε. Κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις για ένα περίπου λεπτό και ξέβγαλτε με χλιαρό νερό.

Extra tip: Είναι απαραίτητο αμέσως μετά την απολέπιση των χειλιών σας να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό προϊόν. Τα χείλη σας είναι ακόμα πιο ευαίσθητα από το δέρμα του προσώπου σας.

Κι επειδή ξέρουμε πως αγαπάτε τα φυσικά και σπιτικά προϊόντα, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε μόνοι σας ένα σιρόπι για το βήχα.

Ανακατεύει σε ένα μπολ ένα αυγό με κανέλα και το απλώνει στο πρόσωπό της – Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!

Η κανέλα είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης και αυτό αποδεικνύεται από τις πολλαπλές χρήσεις της. Πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί όμως σε θέματα ομορφιάς;

Είτε χρόνιο είτε παροδικό όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε εμφανίσει κάποιο πρόβλημα ακμής. Αν είναι παροδικό τότε είναι και πιο εύκολη η αντιμετώπισή του. Πριν τρέξεις όμως να προμηθευτείς φαρμακευτικά προϊόντα κάνε μια δοκιμή σε αυτή η σπιτική λύση με αυγό και κανέλα που σου προτείνουμε.

Είναι απλούστατο. Ανακάτεψε σε ένα μπολ ένα αυγό και 2 κουταλιές κανέλα. Στη συνέχεια άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου και άφησε το για 10 λεπτά. Ξέπλυνε με άφθονο νερό και σιγά σιγά θα δεις το δέρμα σου να γίνεται ξανά λείο και απαλό.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τα θεαματικά αποτελέσματα έπειτα από 4 μόνο χρήσεις!

Η κανέλα όμως έχει και… φαρμακευτικές ιδιότητες. ρίξε μια ματιά εδώ για το πώς μπορείς να φτιάξεις ένα φυσικό φάρμακο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά