Δεν είναι μόνο για τροφή: Η ευεργετική ιδιότητα της πατάτας στο σώμα σας που δεν γνωρίζατε


Για τις ραγάδες συνήθως ευθύνεται η απότομη αύξηση του ύψους, η απότομη αύξηση του βάρους όπως και η απότομη ελάττωση βάρους και τέλος κάποια νοσήματα όπως η μακρόχρονη λήψη κορτικοστεροειδών, χρόνιες ηπατοπάθειες, φυματίωση, νευρογενής ανορεξία κ.α.Επίσης, είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο σε εγκύους. Εκτός αυτών για την δημιουργία των ραγάδων παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η διατροφή και η άσκηση. Σε αυτ…

...ό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε το κόλπο με το λεμόνι και το ελαιόλαδο για να εξαφανίσετε τις ραγάδες. Εσείς που οι ραγάδες σας μόλις εμφανίστηκαν και έχουν ακόμα έντονο ροζ χρώμα όμως, πέστε με τα μούτρα στη δουλειά αμέσως.Τι μπορείτε να κάνετε για να εξαφανίσετε τις ραγάδες;Χυμός...

Για τις ραγάδες συνήθως ευθύνεται η απότομη αύξηση του ύψους, η απότομη αύξηση του βάρους όπως και η απότομη ελάττωση βάρους και τέλος κάποια νοσήματα όπως η μακρόχρονη λήψη κορτικοστεροειδών, χρόνιες ηπατοπάθειες, φυματίωση, νευρογενής ανορεξία κ.α.

Επίσης, είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο σε εγκύους. Εκτός αυτών για την δημιουργία των ραγάδων παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η διατροφή και η άσκηση. Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε το κόλπο με το λεμόνι και το ελαιόλαδο για να εξαφανίσετε τις ραγάδες.

Εσείς που οι ραγάδες σας μόλις εμφανίστηκαν και έχουν ακόμα έντονο ροζ χρώμα όμως, πέστε με τα μούτρα στη δουλειά αμέσως.

Τι μπορείτε να κάνετε για να εξαφανίσετε τις ραγάδες;

Χυμός πατάτας

Ο χυμός πατάτας χάρη στις βιταμίνες που περιέχει βοηθά στην ανάπτυξη κι αποκατάσταση του δέρματος. Κόψτε μία μεσαίου μεγέθους πατάτα σε κομμάτια και τρίψτε με ένα από αυτά την περιοχή των ραγάδων. Αφήστε το να στεγνώσει και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Δεν είναι μόνο για τροφή: Η ευεργετική ιδιότητα της πατάτας στο σώμα σας που δεν γνωρίζατε

Παίρνει τις πατάτες και τις χαράζει με αυτόν τον παράξενο τρόπο – Το τελικό αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Οι πατάτες είναι ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα φαγητά, όχι μόνο των παιδών, αλλά όλων των ανθρώπων. Μια συνταγή που έχει ξεχωρίσει και κάνει τις πατάτες σας ξεχωριστές είναι αυτή εδώ…Κάντε επίσης ζουμερές πατάτες φούρνου με κόλιανδρο!

Οι καλύτερες ψητές πατάτες γίνονται με αυτόν τον τρόπο! Κόψτε τις πατάτες και πρόσθεστε τυρί και μπέικον… είναι ο καλύτερος συνδυασμός για γευστικές και τραγανές πατάτες.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 215 βαθμούς.

Κόψτε την κορυφή της πατάτας και μ’ ένα μικρό μαχαίρι, χαράξτε κύκλους στο εσωτερικό της.

Κόψιμο πατάτας

Αναποδογυρίστε την πατάτα και χαράξτε την περιμετρικά. Προσeξτε μόνο να αφήσετε ένα μικρό κομμάτι άκοπο στην κορυφή. Αυτές οι χαρακιές πρέπει να φτάνουν μέχρι το κέντρο της πατάτας.

Ραντίστε τις πατάτες με ελαιόλαδο και στη συνέχεια προσθέστε το αλάτι.

Τοποθετήστε τις πατάτες σε αλουμινόχαρτο και ψήστε τες στους 215 βαθμούς.

Κόψιμο πατάτας

Μετά από 30 λεπτά, τις βγάζετε, ραντίζετε τις κορυφές με επιπλέον ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με ακόμη λίγο αλάτι. Στη συνέχεια, τις τοποθετείτε ξανά στο φούρνο για άλλα 30 λεπτά.

Μετά από μια ώρα συνολικού ψησίματος, προσθέτουμε τριμμένο τυρί στις πατάτες.

Τις ξαναβάζουμε στο φούρνο για 5 περίπου λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Μόλις λιώσει, αφαιρέστε τις πατάτες από το φούρνο και ρίξτε από πάνω ξεροψημένα κομμάτια μπέικον.

Κόψιμο πατάτας

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά