Καταπληκτική συνταγή για να Φτιάξετε τα πιο Νόστιμα και Υγιεινά Μπισκότα που Φάγατε ποτέ!


Αυτή η συνταγή είναι της Megan Kelly, μιας απίστευτης bloger και θεραπεύτριας που ειδικεύεται στην ολιστική διατροφή, τις γυναικείες ορμόνες και την πνευματική υγεία.Συστατικά:Οδηγίες:Επιπρόσθετες σημ…

...σημειώσεις: Πρόκειται για μια διασκεδαστική και νόστιμη συνταγή, γεμάτη από φυτικές ίνες, υγιή λιπαρά και καθαρή πρωτεΐνη. Είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες, κετογόνος και μας βοηθά στη σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα μας και στο κάψιμο λίπους. Η Stevia είναι η καλύτερη γλυκαντική...

Αυτή η συνταγή είναι της Megan Kelly, μιας απίστευτης bloger και θεραπεύτριας που ειδικεύεται στην ολιστική διατροφή, τις γυναικείες ορμόνες και την πνευματική υγεία.

Συστατικά:

Οδηγίες:

Επιπρόσθετες σημειώσεις:

Πρόκειται για μια διασκεδαστική και νόστιμη συνταγή, γεμάτη από φυτικές ίνες, υγιή λιπαρά και καθαρή πρωτεΐνη. Είναι χαμηλή σε υδατάνθρακες, κετογόνος και μας βοηθά στη σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα μας και στο κάψιμο λίπους.

Η Stevia είναι η καλύτερη γλυκαντική ουσία, γιατί είναι εκατό φορές πιο γλυκιά από τη ζάχαρη και δεν έχει καμία επίδραση στο σάκχαρο του αίματος μας.

Credit: Theheartysoul

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά