Τα πιο νόστιμα και αφράτα μπιφτέκια χωρίς ψωμί


To Athensmagazine.gr είναι εδώ για ακόμα μια υπέροχη συνταγή για μπιφτέκια, μετά και τα λαχταριστά πικάντικα μπιφτέκια με μουστάρδα και κάπαρη!Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά την συνταγή παρακάτω:ΥΛΙΚΑ1…

...�Α1 κιλό κιμάς2 μεγάλα κρεμμύδια1 ντομάτα τριμμένη2 κ.σ. γιαούρτι1/2 κ.γλ. κύμινο1 κ.γλ. ρίγανη2 αυγά1 κ.γλ. μπέικιν πάουντεραλάτιπιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τρίβουμε τα κρεμμύδια σε ένα μεγάλο μπολ ( αφήνουμε μέσα όλο το ζουμί που θα βγεί γιατι βοηθάει πολύ στο να γίνουν αφράτα τα μπιφτέκια) Τρίβουμε...

To Athensmagazine.gr είναι εδώ για ακόμα μια υπέροχη συνταγή για μπιφτέκια, μετά και τα λαχταριστά πικάντικα μπιφτέκια με μουστάρδα και κάπαρη!

Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά την συνταγή παρακάτω:

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κιμάς
2 μεγάλα κρεμμύδια
1 ντομάτα τριμμένη
2 κ.σ. γιαούρτι
1/2 κ.γλ. κύμινο
1 κ.γλ. ρίγανη
2 αυγά
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
αλάτι
πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε τα κρεμμύδια σε ένα μεγάλο μπολ ( αφήνουμε μέσα όλο το ζουμί που θα βγεί γιατι βοηθάει πολύ στο να γίνουν αφράτα τα μπιφτέκια)

Τρίβουμε και την ντομάτα

Προσθέτουμε το γιαούρτι , τα αυγά , κύμινο , ρίγανη , αλάτι , πιπέρι και το μπέικιν

Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε μέσα τον κιμά

Ζυμώνουμε για αρκετή ώρα ( επίσης ένα μυστικό για αφρατα μπιφτέκια ή κεφτεδάκια!!)

Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες ( όλη νύχτα ακόμα καλύτερα)

Πλάθουμε μεγάλα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα

Ψήνουμε 180 αέρα και από τις 2 πλευρές

Μέσα σε μια φόρμα κέικ στρώνει κιμά και αφήνει κενό στην μέση…Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

Μια διαφορετική συνταγή για να μαγειρέψετε τον κιμά, που θα σας ξετρελάνει! Δείτε το παρακάτω βίντεο και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες!

Ακόμα μια συνταγή με κιμά που είναι ξεχωριστή, μετά από αυτή με τον κιμά, τις τορτίγιες και το τυρί στην κατσαρόλα! Υπάρχουν πάμπολλοι τρόποι να τον μαγειρέψετε!

Θα χρειαστείτε:

-700 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
-Μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-Μισό φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
-4 αβγά
-2 σκελίδες σκόρδο
-Αλάτι και πιπέρι
-115 γραμμάρια μπέικον
-3/4 φλιτζανιού τυρί κρέμα
-100 γραμμάρια τυρί σε φέτες

Οδηγίες:

Ανακατέψτε τον κιμά, τα κρεμμύδια, το ψωμί, ένα αβγό και σκόρδο μαζί με αρκετό αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.

Βάλτε τον κιμά σε μια φόρμα για ρολό. Μετά κάντε μια τρύπα στη μέση.

Αρχικά βάλτε μέσα στην τρύπα μπέικον παντού, ακόμα και στα πλαϊνά. Μετά προσθέστε τυρί κρέμα.

Στην συνέχεια βάλτε το τυρί σε φέτες και από πάνω τα τρία αβγά.

Μέσα σε μια φόρμα κέικ στρώνει κιμά και αφήνει κενό στην μέση...Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα!

Ψήστε το στους 180 για 60 λεπτά. Είναι έτοιμο!

Είμαστε σίγουροι ότι θα το χαρεί όλη η οικογένεια και όλοι θα θελήσουν και δεύτερο πιάτο.

Πώς σας φάνηκε αυτή η συνταγή;

Πήρε κιμά και το χώρισε σε 6 κομμάτια. Ο λόγος; Θα σας συναρπάσει!

Μια συνταγή για λαχταριστά μπιφτέκια που προέρχεται στην Σκωτία. Απλά κόψτε τον κιμά σε έξι κομμάτια και εκπλαγείτε! Τρώγονται ζεστά ή κρύα, ή ακόμα και σε σάντουιτς.

Έχουμε ακούσει πολλές συνταγές και παραλλαγές για τα μπιφτέκια, όπως αυτή με τον κιμά και την ζύμη. Σε αυτή την συνταγή δοκιμάστε να προσθέσετε αυγά!

Κεφτεδάκια γεμιστά με αυγά

Για 6 κεφτεδάκια

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά (συν το χρόνο ψυγείου)
Χρόνος μαγειρέματος: 6 λεπτά ανά παρτίδα

Συστατικά:

6 βραστά αυγά, καθαρισμένα
500 γραμμάρια χοιρινό κιμά
500 γραμμάρια βόειο κιμά
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα (περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού) σκόρδο, λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού ήπια μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
2 φλιτζάνια ​​φρυγανιά
3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
1 φλιτζάνι για όλες τις χρήσεις αλεύρι
Φυτικό λάδι, για βαθύ τηγάνισμα

Μόλις έχετε βράσει τα αυγά σας και έχετε συγκεντρώσει όλα τα υλικά, η προετοιμασία είναι πολύ απλή! Απλά χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να αναμείξετε το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά, και στη συνέχεια διαμορφώστε το μείγμα γύρω από τα αυγά. Βουτήξτε τα στη φρυγανιά, τηγανίστε τα και καλή σας όρεξη!

Κόβει ένα κιλό κιμά σε έξι φέτες! Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει!

Μερικές συμβουλές ακόμα:

Αφού τα βουτήξετε στην ψίχα, σκεπάστε τα με πλαστική μεμβράνη και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα. Η φρυγανιά θα σταθεροποιηθεί και θα τηγανιστούν καλύτερα.
Για να ελέγξετε αν το λάδι τηγανίσματος είναι έτοιμο, ρίξτε ένα κομματάκι ψωμί όσο καίει το λάδι. Αν το ψωμί πάρει γρήγορα χρώμα χωρίς να απορροφήσει το λάδι, σημαίνει ότι το λάδι είναι έτοιμο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά