Παίρνει κιμά, τον τυλίγει σε βραστά αυγά και τα ρίχνει στο τηγάνι! Το αποτέλεσμα είναι θεϊκό!


Σε όλους αρέσουν οι κεφτέδες και τα αυγά, ειδικά όταν είναι τηγανιτά. Τι θα λέγατε λοιπόν στον συνδυασμό αυτών των δύο κλασικών πιάτων; Ενώνονται και δημιουργούν κάτι το εξωπραγματικό!Μετά την συνταγή…

...ή με τον κιμά και τον πουρέ πατάτας που έγινε ανάρπαστη, έχουμε να σας προτείνουμε ακόμα μια/ Αυτή η συνταγή έχει τις ρίζες της στην Αγγλία και χρονολογείται στο 1700. Είναι στο κατάλληλο μέγεθος και με απίστευτη γεύση. Είναι τέλειο για κολατσιό ή γεύμα. Εδώ έχουμε τη συνταγή για...

Σε όλους αρέσουν οι κεφτέδες και τα αυγά, ειδικά όταν είναι τηγανιτά. Τι θα λέγατε λοιπόν στον συνδυασμό αυτών των δύο κλασικών πιάτων; Ενώνονται και δημιουργούν κάτι το εξωπραγματικό!

Μετά την συνταγή με τον κιμά και τον πουρέ πατάτας που έγινε ανάρπαστη, έχουμε να σας προτείνουμε ακόμα μια/ Αυτή η συνταγή έχει τις ρίζες της στην Αγγλία και χρονολογείται στο 1700. Είναι στο κατάλληλο μέγεθος και με απίστευτη γεύση. Είναι τέλειο για κολατσιό ή γεύμα. Εδώ έχουμε τη συνταγή για σας. Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε!

Θα χρειαστείτε:

500γρ χοιρινό κιμά
1 κ.σ Worcestershire σως
1 κ.σ μουστάρδα
2 κ.σ κορνφλάουρ
1/4 κ.σ μοσχοκάρυδο
λίγο ψιλοκομμένο φασκόμηλο
λίγο ψιλοκομμένο θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
6 βρασμένα αυγά
λάδι για το τηγάνι
τριμμένη φρυγανιά
1 αυγό
1/4 κούπας γάλα
1/2 κούπας αλεύρι

Εκτέλεση

Σε ένα μέτριο μπολ βάλτε τη σως, τη μουστάρδα, το κορνφλάουρ, το φασκόμηλο, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε καλά. Σε ένα άλλο μπολ βάλτε τα 6 καλοβρασμένα αυγά.

Πάρτε λίγο από το μείγμα του κιμά και τυλίξτε το γύρω από ένα αυγό Κάντε το αυτό για όλα τα αυγά. Αφήστε για 30 λεπτά στο ψυγείο.

Σε 3 μικρά μπολ βάλτε, στο ένα αλεύρι, στο άλλο ένα αυγό χτυπημένο με λίγο γάλα και στο 3ο τριμμένη φρυγανιά. Βγάλτε τις μπάλες από το ψυγείο και πανάρετε.

Τηγανίστε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν χρυσά, για περίπου 7 λεπτά. Αφήστε τα σε χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το περιττό λάδι.

Κόψτε στη μέση και απολαύστε! Πώς σας φάνηκε;

Παίρνει αυγά, τα πασπαλίζει με αλεύρι και τα τυλίγει με ρύζι και μπέικον…Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Μια τέλεια και ξεχωριστή συνταγή για να φτιάξετε τα πιο ιδιαίτερα τηγανιτά αυγά. Αν έχετε βαρεθεί τα κλασικά αυγά μάτια, δοκιμάστε να προσθέσετε κάτι έξτρα, όπως μπέικον και ρύζι!

Είναι ότι πρέπει για πρωινό, αλλά και για σνακ το μεσημέρι. Ακόμα ένα κόλπο για λαχταριστά αυγά, μετά από αυτό με την σόδα!

Κόβει αυγά, τα πασπαλίζει με αλεύρι και τα τυλίγει με ρύζι και μπέικον...Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό!

Δείτε το βίντεο με την συνταγή παρακάτω:

Βάζει αυγά σε μία σακούλα τροφίμων και τα βουτάει στην κατσαρόλα! Ο λόγος; Καταπληκτικός!

Βάζει αυγά σε μία σακούλα τροφίμων και τα βουτάει στην κατσαρόλα! Ο λόγος; Καταπληκτικός!

Η ομελέτα είναι το αγαπημένο πρωινό πολλών ανθρώπων καθώς περιέχει την τέλεια αναλογία πρωτεΐνης και λαχανικών για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας.

Αν όμως μέχρι σήμερα χρησιποιούσατε τηγάνι, ήρθε η στιγμή να το αφήσετε στο ντουλάπι! Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα υλικά σας και μία σακούλα τροφίμων!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά