Η εύκολη συνταγή για τυρόπιτα με φύλλο αέρος


Για τη ζύμη:500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων250 ml νερό, χλιαρό¼ κ.γ. αλάτιΓια τη γέμιση:250 γρ. φέτα, θρυμματισμ…

ματισμένη 250 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο 100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης 1 κρόκο αυγού, medium 1 αυγό, medium Αλάτι Πιπέρι Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com Το διαβάσαμε εδώ

Για τη ζύμη:

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων

250 ml νερό, χλιαρό

¼ κ.γ. αλάτι

Για τη γέμιση:

250 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

250 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο

100 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης

1 κρόκο αυγού, medium

1 αυγό, medium

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά