Υλικά: Για τα κεφτεδάκια1 κρεμμύδι2 σκ. σκόρδο500 γρ. κιμά κοτόπουλο1 αβγό, μέτριοαλάτιπιπέρι1/2 κ.γ. κύμινο1/2 κ.γ. ρίγανηξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι30 γρ. φρυγανιά τριμμένη1 κ.σ. φύλλα θυμαριο…
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια
1 κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
500 γρ. κιμά κοτόπουλο
1 αβγό, μέτριο
αλάτι
πιπέρι
1/2 κ.γ. κύμινο
1/2 κ.γ. ρίγανη
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
30 γρ. φρυγανιά τριμμένη
1 κ.σ. φύλλα θυμαριού
50 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
Για το τζατζίκι
1 αγγούρι
6 κλ. άνηθο
1 κ.σ. κάππαρη
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
Για τη σαλάτα
150 γρ. φασολάκια
100 γρ. κινόα
10 ντοματίνια
1 αγγούρι
100 γρ. φέτα
50 γρ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
Δείτε και αυτά